ozcan39 Kitsu Merhabalar, hava temizleyicilerin nemlendirme özelliği bulunuyor fakat fiyatları 15 bin liradan başlıyor. Biz kullanıyoruz, Daikin marka, memnunuz da.
Kitsu ozcan39 birine 10 birine 5 vermekten mantıklı aslında hangi modeli acaba bende bir bakayım. Bu arada teşekkür ederim ☺️
tahin Kitsu evet ama nemlendirici için ben şey duydum küf yapabiliyor ve ciğerler için riskli dikkstli kullanmak gerekiyor diye korktum biraz o yüzden
Minnakordek Kitsu memnunum canım iki litre olan fiyatı da makul tabi daha iyi bişey de bakabilirsiniz benim işimi görüyor
fbetul4270 Kitsu evet az önce suyuna okaliptüs yağı damlattım ferah koku versin diye. Eltimle kanz’ın üstten doldurmalı ve dijital nem ölçerli olanını sipariş etmiştik ideal nem sayısına gelince duruyor nem düşünce tekrar çalışıyor üstten doldurmalıydı onada bakabilirsiniz. Eltim çok memnun ondan.
AEgemm Kitsu hava nemlendirici kiwinin var bizde A101 e gelmişti bir sıkıntı olmadı hiç memnunuz. Hava temizleme makinası da xiaomi nin var çok işe yaramaz sanıyordum ama o da güzel temizliyor
cansmes Kitsu hava temizleme özelliği yok ve esans ya da uçucu yağ kullanımı önerilmiyormuş ürün garanti dışı kalır bilgisi verilmiş
tospikannesi_ Kitsu ben bizim burda züccaciyecide gördüm bugün fiyatını sordum 100 tl dedi kokuları da vardı onlara da 20 tl dedi hem oda kokusu hem nemlendirici olarak kullanılır dedi . Ben aldım birtane plastik birşey ki 100 tl den fazla birşey beklemedim 20 dk da odanın içi mis gibi oldu ve nemlendi şok oldum resmen burnum açıldı mis gibi koktu odamda çok büyük iş görüyor
Kitsu tospikannesi_ kullanımı uzun ömürlü olur mu ki gerçi biz havlu atiyorduk her anlamda daha işlevli 😅 E bebekte varmış kargo beklemek istemiyorum evim avmnin dibi döner dönmez alacağım bende sonra hava temizleyici tabiki Bebegim kolik ama İstanbul da kolikligi geçti desem inanır mısınız tek sorun nefes alamamasiymis yavrumun