gulayada Hastanedeydik bebeği acile getirdik elimden biberon düştü çöpe mi atsam bilemedim hijyenik nasıl olur ki bu bebeğe mikrop geçmez mi kaynatmayla ölmüyor bazı bakteriler yenisini mi alsam
kirmizibalikbeachte gulayada benimde başıma geldi ama sıcak suda kaynattım iyice üstüne bi de biberon temizleyiciyle temizledim hiç bişey olmadı çok şükür.
gulayada kirmizibalikbeachte ya ne bileyim hastane pislik yuvası yerde temiz değildi düşünce bunu ne kadar yıkasam gitmez diye düşündüm
bizdejantikizlardik gulayada Biberonın içini de su doldurup öyle koy tencerede kaynayan suya. İçindeki de kaynar temizlenir. İlla da içime sinmez dersen at gitsin ☺️
Mammamiaa_ gulayada kızımın emziği düştü kan alınırken böyle sedyenin altına yuvarlandı kızımı tutuyordum almadım bende. Ama düştüğü gibi hemen aldıysanız iyice yıkayın birşey olmaz inşallah
Mammamiaa_ gulayada içiniz rahat etmeyecekse yeni başlık alın olmadı. Bende emziği almadığıma pişman oldum severek almıştım saklardım en azından
gulayada Mammamiaa_ başlık yuvarlanmadı sadece dış plastik biberonu yuvarlandı biberon başlığı değmedi
Mammamiaa_ gulayada anladım dış plastiksense ağza alınan kısım daha önemli . içiniz rahat etsin en azından yeni başlık alın dedim düştüğü gibi aldıysanız kaynatın birşey olmaz inşallah
cennetkusum16 gulayada bizimde sünnet yapılırken emziği düşmüştü. Doktor yanındaki yardımcısına iyice yika 5 dakika kaynar suyun içine tutup getir dedi demekki bişey olmuyor 😁
cennetkusum16 gulayada evet hastanede düştü 3 buçuk aylıkken sünnet yapılacagi sırada düştü. Ben hep yedek taşıyorum genelde ama orda da onu yaptırdı doktor. Eve geldim kendim biberon temizleme deterjanıyla yıkayıp yeniden kaynattım verdim. Sıkıntı olmuyor