aylaa26 9793selaam anneannem a101 den almıstı 3 senedir kullanıyor boyuda baya büyük duvardan duvara resmen markasını hatırlamıyorum ama
Tugcebb 9793selaam a101den hi level almıştık. Bir buçuk senedir kullanıyoruz. Boyut ne hatırlamıyorum ama büyük bir televizyon. Memnunuz
Yazmelegi_ 9793selaam annem gil Toshiba almışlardı ama inç olarak bilmiyorum büyük tv Anneannem gilde hi level aldı onların da baya büyük
Mommyhann 9793selaam kücük odaya hı-level aldık 5 senedir kullanıyoruz cok memnunuz ablamlarda onvo aldı 1 yıldır onlarda memnun
mirann72 9793selaam tavsiye etmem biz de aldik 2 sene gayet iyiydi 2 seneden sonra tamirden cikmadi baya tvsiz kaldik net 3 5 defa tamire gitti en son tvnin bir kosesi kirildi
ftmrdcccc A101den Toshiba aldık 110 ekran galiba tam bilmiyorum gayet memnunuz yine a101 veya bimden daha büyük almayi düşünüyorum hatta
Kitsu 9793selaam iki TV de kumandayı geç algılıyor internet bağlantısı çok sık kesiliyor. Bazı uygulamaları açarken kasıyor ya da açmıyor. Annemin ekran gitti kronik sorun dediler gibi şeyler Cat pat 3 yıldır kullanıyorum ama biz çok TV izlemeyiz ona rağmen böyle