Ectu Merhaba, Bebeğim düşük kilolu doğdu, doğduğundan beri Aptamil kullanıyorum fakat pek kilo aldırmadı🤷🏻♀️ Doktorumuz Evolviayı önerdi deneyen var mı?🤔
Ksd Ectu bende simdi geçtim evolviaya 1 haftadır kullanıyorum benimde kilosu düşük inşallah yarar ama inanılmaz bi biberon reddi var kaşıkla beslemeye çalışıyorum bakalım
mom0989 Ectu canım bebelac gold çok iyi kilo aldırıyor aptamil ben de kullandım ancak kızımda kusma çok yaptı bıraktım. Arkadaşım önermişti ona da doktor önermiş sınırdaymış bebeğinin kilosu.
Bebegimucizem Ectu aptamil içince sürekli kaka yaptı bize de kilo aldırmadı ama şimdi bir haftadır evolvia kullanıyoruz günde bir kez kaka yapıyor kilo aldıracak sanırım tadını da çok sevdi oğlumm☺️
Utom Ectu anne sütümüz yok denecek kadar az aptamil kullanıyoruz bebeğim 2. Ayda 1,5 kilo almıştı 😱 3. Ayda da 900 gr aldı. Gaz problemimiz kusmamız hiç olmadı kakasıda normal bebişlere göre değişiyor mamaların etkileri 🤷🏻♀️
Ectu Ksd İşe yararsa beni de bilgilendirir misiniz? Umarım yavru biberona alışır, kaşıkla zor olacaktır🙈
Ebruk42 Bebegimucizem dogdugundan beri aptamil iciyor 7 aylik kizim 3.aydan beri saat basi iciyor kaka gunde bir iki yapiyor 6 bucuk aylikken 6.500 du kilosu suan bilmiyorum. Biraz bebelac kullandim ama saat basi ayni sekil acikti
Nutella16 Bence kesinlikle Bebelac gold diyorum. Gold olmasına dikkat et ama sarı paketli olanından değil. Şuan oğluma baya kilo aldırdı tavsiye ederim.
LinaSelin Evolvia çok iyi kilo aldırıyor benim sütüm çok az bebeğim şuan 2 aylık en som kilosu 6 kiloydu
Sumide Ben evolvia kullandim 3 hafta iyi kilo aldi geriden geliyodu kilosu. Bitince bebelac golda geçtim bulmasi daha kolay olduğu için ama evolvia bize iyi gelmişti
[silindi] Ectu Aptamil oğlumu gaz ve kabız yaptı tüm beddualarım o mamayadır. Nerdeyse her mamayı denedim evolvia da güzel bir mama iyi kilo aldırır