deryaren SuMisalii amin teşekkür ederim tüm bebişler inşallah 😇 çıkarıyorum gün içinde artik patiksiz alt aldım 😀
anayorgun__ deryaren 21 aylığız giydiriyorum oda ne kadar sıcakta olsa normalde olsa ısısı ayakları buz kesiyor ve sonrasına hemen hasta oluyor, lastik kısmı geniş çoraplardan giydiriyorum mecbur giydirmemeyide denedim ama olmuyor malesef 🤦🏻♀️
deryaren anayorgun__ bende cesaret edemiyorum odası olması gerekenin üstünde sicaklikta ama ayaklar buz
omerbartu1 deryaren Bir yaşından itibaren uyku tulumu giydiriyorum 1.5 tog Üstünü örtmüyor çünkü istemiyor çorap da giydirmiyorum
3kedili2bebekli deryaren işte şu an çok sıcak alistiriyorsunuz ben o kadar sıcakta nasıl hasta olmuyor onu anlamıyorum oğlum hemen hirildamaya öksürmeye başlardı sıcakta 😂
deryaren 3kedili2bebekli anası gibi seviyor sıcağı yahu benimkide az bisey soguk görsün hemen aksırmaya öksürmeye başlıyor 😀
aslananne27 deryaren 😳😳😳😳 gerçekten ilginc bi insansınız nasıl rahat edıyorsunuz ki kutuplarda mı yasıyorsunuz evimiz de sıcak dıyorsun 26 derece bi oda da nasıl rahat edıyorsun 🤔neyse
aslananne27 Hoptirililaylalaylaylilaylom valla şaşırdım post sahibide uyuyorum demıs asla yatamam asla uykum gelmez üstüme üstüme gelir o yatak 😅 bide çok sağlıksız kan dolasımı acısından
esoessss deryaren 26 derece çok fazla zaten 22 max 23 olması lazım gece.bende çorapsız yatırıyorum her zaman bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım
Ococila Bende ayak ısısı ve burun mukozası arasındaki ilişkiyi anlatan bir makale okumuştum ve kafama yatmıştı iki çocuğum da kışın çorapla uyur
nerminisitan deryaren olur mu öyle şey siz çorapla uyurken rahat edebilir misiniz? Ayakları Hava alsın çocuğun
damla63 deryaren yatarken çoraplarını çıkarıyorum rahat edemez dıye örtusu sıcak tıtuyor zaten çorapla uyuması ıyı degıl dıye duymuştum.
VII-Kleopatra deryaren giydirmiyorum cümkü kan dolaşımını engelliyor uyurken taşa topraga basmıyor ki
damlaozzz deryaren Ben çorapla yatırıyorum çünkü 1 gece giydirmedim gazdan mahvoldu sonra birdaha denemedim zaten nisan sonu havalar güzelleşir biraz daha bekleyip çıkartıcam
deryaren damlaozzz bende çok korkuyorum gazdan onun için cesaret edemiyorum umarım çıkarma cesareti bulurum kemdimde yazın😀