mbabygirlm Zynpmhtp 3 yaş ve 3 aylık 2 kızım var hergün ağlıyorum. Eşim 11 11 çalışıyor. Kaynanam zaten başı kalabalık. Annem 8 saatlik uzaklıkta. 2 çocuğa Bir başıma bakıyorum. Küçük kızım sürekli kucak meme ister hep ağlar. Büyük kızım tam hareket zamanı hiç durmuyor. Sürekli zarar verme derdinde. Küçük uyurken ya oyun oynarım ya da tv telefon açıp ben uyurum. Az önce öylr yaptım sonra kendi de uyudu. Öylr zor ki kendime ayıracak 5 dkm yok.
Zynpmhtp mbabygirlm Çok zor değil mi ya dedim ben mi beceremiyorum ama nasıl büyüyecekler diye şimdiden düşünüyorum Allah yardımcımız olsun🌺
zeynopella Allah yardımcın olsun canım. Benim 5 aylık kızım var desteksiz büyütüyorum, zor bir bebek mahvoluyorum seni ikinciyle hayal edebiliyorum. 😔 Keşke araları bir 4 yaş falan olsaymış ama nasibi varmış sağlıkla büyüsünler inşallah.
Masterchefmom zeynopella 4.5 yaş var çok zorlanıyorum biri 5 yaşında diğeri 8 aylık 😔 büyük kızımda bebek gibi olmaya huysuzlanmaya başladı ergen gibi davranıyor daha zor
yagizin_annesi05 Linç edilecek birşey göremedim çok çok normal kendini asla suçlamamalısın… Zor olacak ama ikisinide idare etmeyi öğreneceksin sadece biraz zamana ihtiyacın var . Annen seni bıraktığında tek başına çok daha güçlü olacaksın ve herşeyin üstesinden geleceksin sakın korkma 😘😘
Mtzzeynep Zynpmhtp ben doğum yaptıgımda kızım nerdeyse 3 yaşındaydı. Bebeği emzirirken onu ayağımda sallardım, yada bebeği emzirirken ona yemek yedirirdim yada bebeği salıncağına koyardım kızımla oyun oynardım çok zordu ama geçti ve en önemlisi şimdi daha da zor aralarında 3 yaş olmasına rağmen birbirlerini kıskanıp kavga ediyorlar.
Duyulurum Zynpmhtp düzeniniz oturunca baş edilmeyecek halden çıkıyor. Ama düzen oturmasi için de kendi evinize gitmeniz şart. Size yardıma gelemezler mi anneniz falan? Haftada birkaç gün bile olsa
Zynpmhtp Duyulurum Buna kesinlikle katılıyorum düzen kendi evinde kuruluyor cesaretimi toplayıp gitmem lazım,gündüzleri arada gelebilir annem
niloyaaa Zynpmhtp kendi evinize geçince düzeniniz kurulur inşallah ama en önemlisi eş desteği, gündüz anneniz gelse yardıma eşinizde evde oldukça çocukları paslaşıcaksınız. Küçüğü emzirdiniz uyutmaya eşinize verin sizde bu sırada diğer çocuğunuza vakit ayırırsınız böyle böyle zamanla daha iyi olur inşallah. Eşinizden mutlaka destek talep edin. Sürece dahil edin.