Zynpmhtp Biri 20 aylık biri 15 günlük iki bebeğim var ikincisi plansız oldu.Ikisi de bebek olacağı için zor olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.Annemdeyim hala eve geçmedim ve geçmeye korkuyorum.Küçük olan doğal olarak sürekli kucak meme istiyor diğer çocuğuma zaman ayıramıyorum birini uyuturken diğeri uyanıyor nasıl olacak baş edebilecek miyim ben mi beceriksizim😔
cansu2600 Zynpmhtp Valla asla linclemem ben şahsen çünkü ben bir tanede pert oldum. Doğum yaptım ilk 3 ay annem yanımdaydı sonra eve döndü Ramazan geldi bir ay kayinvalidemlerde kaldım şimdi bayram annemlerin yanindayim 1-2 haftada burda kalicam çocuk 5 ay 10 günlük ben böyle bişey görmedim zor idare ediyorum sürekli kucak kucakta gezme uyku yok uyumuyor sürekli ağlama modunda o yüzden iki çocukla Allahım size güç kuvvet versin
mbabygirlm Zynpmhtp 3 yaş ve 3 aylık 2 kızım var hergün ağlıyorum. Eşim 11 11 çalışıyor. Kaynanam zaten başı kalabalık. Annem 8 saatlik uzaklıkta. 2 çocuğa Bir başıma bakıyorum. Küçük kızım sürekli kucak meme ister hep ağlar. Büyük kızım tam hareket zamanı hiç durmuyor. Sürekli zarar verme derdinde. Küçük uyurken ya oyun oynarım ya da tv telefon açıp ben uyurum. Az önce öylr yaptım sonra kendi de uyudu. Öylr zor ki kendime ayıracak 5 dkm yok.
kyszmerve cansu2600 ben de 41 gün olacak annem bendeydi 5 gün yoktu tektim perişan oldum ateşlendim mastit olmaya kadar gitti bütün kemiklerim falan kaynanam gece geldi şimdi o bizde nasıl bakıncam ben bu çocuğa diyorum ağlama geliyor aşırı gazlı bir bebek şiddetli ağlama geliyor
Zynpmhtp mbabygirlm Çok zor değil mi ya dedim ben mi beceremiyorum ama nasıl büyüyecekler diye şimdiden düşünüyorum Allah yardımcımız olsun🌺
zeynopella Allah yardımcın olsun canım. Benim 5 aylık kızım var desteksiz büyütüyorum, zor bir bebek mahvoluyorum seni ikinciyle hayal edebiliyorum. 😔 Keşke araları bir 4 yaş falan olsaymış ama nasibi varmış sağlıkla büyüsünler inşallah.
Masterchefmom zeynopella 4.5 yaş var çok zorlanıyorum biri 5 yaşında diğeri 8 aylık 😔 büyük kızımda bebek gibi olmaya huysuzlanmaya başladı ergen gibi davranıyor daha zor
yagizin_annesi05 Linç edilecek birşey göremedim çok çok normal kendini asla suçlamamalısın… Zor olacak ama ikisinide idare etmeyi öğreneceksin sadece biraz zamana ihtiyacın var . Annen seni bıraktığında tek başına çok daha güçlü olacaksın ve herşeyin üstesinden geleceksin sakın korkma 😘😘
Mtzzeynep Zynpmhtp ben doğum yaptıgımda kızım nerdeyse 3 yaşındaydı. Bebeği emzirirken onu ayağımda sallardım, yada bebeği emzirirken ona yemek yedirirdim yada bebeği salıncağına koyardım kızımla oyun oynardım çok zordu ama geçti ve en önemlisi şimdi daha da zor aralarında 3 yaş olmasına rağmen birbirlerini kıskanıp kavga ediyorlar.
Duyulurum Zynpmhtp düzeniniz oturunca baş edilmeyecek halden çıkıyor. Ama düzen oturmasi için de kendi evinize gitmeniz şart. Size yardıma gelemezler mi anneniz falan? Haftada birkaç gün bile olsa
Zynpmhtp Duyulurum Buna kesinlikle katılıyorum düzen kendi evinde kuruluyor cesaretimi toplayıp gitmem lazım,gündüzleri arada gelebilir annem