selim-im Birhaziranhikayesi Genel olarak sormak istiyorum bu balonlar vesaire bu dediğiniz otellere yakın mı yoksa araba mesafesinde mi
selim-im Myrtle Genel olarak sormak istiyorum bu balonlar vesaire bu dediğiniz otellere yakın mı yoksa araba mesafesinde mi
Myrtle selim-im balon kalkis yerine arabayla gidiliyor zaten sabah 5 civariydi hatirlamiyorum. 20 dk Yarım saat olabilir balonlarin kalkis yeri
selim-im kelebegiminannesiyim Genel olarak sormak istiyorum bu balonlar vesaire bu dediğiniz otellere yakın mı yoksa araba mesafesinde mi
meayay Birhaziranhikayesi oteli oraya gidince mi ayarladınız bizde nisan sonu gibi tatil planlıyoruz ama ben uygulama üzerinden baktığımda hiç otel bulamadım
Birhaziranhikayesi meayay hayır gitmeden birkaç ay önce ayarladık vatsaptan konuştuk ettik her şeyi ben memnun kaldım
Ballilokmam11 selim-im araba ile gidecekseniz daha iyi balonları aşk vadisi var ordan izlemenizi tavsiye ederim ihlaraya geçerseniz yuruyis yaparsınız Ürgüp göreme uchisar avanos hepsi yakın zaten birbirine
fizikiharita Biz dere suits de kalmıştık. Çok güzeldi kahvaltısı vs ama ürgüp de olduğu için biraz diğer yerlere uzaktı. Arabanız varsa sorun olmaz. Tandır house da yemek yiyebilirsiniz çok güzel yemekleri.
ipeksibel selim-im biz Ürgüp e gittik canım bence en güzel yer Ürgüp hem sakın hem uygun otekin adını unuttum ama zaten hepsi birbirine benziyri