Gamzosgamzos Neslihann37 ahhh canım inan çok denedim bunları ama olmuyor her gece oluyorum zannediyordum son anlarım zannediyordum hayattan hiç bir sekilde zevk almıyordum sürekli beynimde ölüm 🤦🏻♀️
Gamzosgamzos Nurcaseyler kesinlikle çok zor bende emzirme surecimde gitmedim sırf bu yüzden küçük kızım 2 buçuk yaşına kadar emdi sonrada ilaca bulasmayayim dedim erteledim küçük kızım 3 yaşındayken başladım ,🤦🏻♀️
Gamzosgamzos Nurcaseyler kesinlikle bazı durumlar ilaçsız geçmiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah 🤲🏻
asilsmom_ Gamzosgamzos baris muslu ile iletişime geçin lütfen. Araştırın. Tabi ki tedavisine devam edin ekstra olarak da dediğim kişiyi araştırın.
Rwerdst Gamzosgamzos ilk 2 haftayı geçtikten sonra etki eder. 2 hafta basit etkiler olur. Bırakırken doktor kontrolünde bırakın. Yoksunluk dolayısıyla ekstrem yan etkiler mevcut. 2 hafta geçince düzelmeler görürsünüz kendinizde
baharlivaa Gamzosgamzos bişey sorasam benim ağlama krizlerim oluyor durduramıyorum kendimi ağlıyorum o an midem bulanıyor başım dönüyo sizde de bunun gibi bişey varmıydı
Gamzosgamzos baharlivaa baş dönmesi mide bulantısı bu atak anında çok oluyordu ama ağlama krizi gelmiyordu canım
baharlivaa Gamzosgamzos evet inşallah en kısa zamanda gidicem üç ay önce doğum yaptım panikatağım zaten eskiden beri vardı şimdi bide deprosyon oldum sanırım ağlamalarım o yüzden olabilir