aselahsenn Kızlar bugün tragus deldirim hiç su felan da değmedi ama şişlik var gibi ve sızlıyor baya 6 7 saatte oldu neden olabilir ki
amazontuba aselahsenn ilk gün hafif şişlik kızarıklık normal deniyor zonklama şeklinde dayanılmayacak ağrı olursa önerdikleri ağrıkesici ya da antibiyotikli krem kullanabilirsiniz
Ozlemyy aselahsenn normal düzelir krem falan sürün yarın böyle çevirin hafif hafif ki yer etsin çokta ellemeyin
aselahsenn ayisit spreyl sıktı uyusturup deldi takicida deldirdim aslında eczane de deldiriyordum bu sefer böyle oldu
ayisit aselahsenn büyük ihtimalle yanlış delmiş olabilirler benim de öyle kötü bir anım var bujiteride deldirdim 2 ay enfeksiyon ve kanamalı bir kulakla gezdim en son kapadı delik rahatladım. Eğer şişlik devam ederse küpeyi çıkartın antibiyotik krem sürün.
ayisit aselahsenn eğitimsiz oldukları için oluyor maalesef kulak hassas organ ve ayrıca eczanedekiler hijyenik. Bu tarz şeylerde piercing yapan yerlere deldirmek gerekiyor.
Acelyaazra23 6 aylıkken kızım sağlık kabininde deldirdim o an ağladı daha sonra hiç ağrı sızı olmadı ağlamadı şişmedi
zeydaa Eczanelerin kulak delme yetkileri yok mevzuatta. Sağlık kabinlerinden destek alabilirsiniz bu gibi konularda