teachermom5 Kızlar park yatak ıcın nevresim takımı bulamıyorum takım adı altında satılıyor trendyolda ama içinde çarşaf yok onu da almanın bi anlamı yok öyle şuan bebeğim küçük olduğu ıcın çarşaf kullanıyorum tek yorgan vs olmadııgı için
bisenakillisinzaten teachermom5 yatağa bizim carsaflarimizdan geciriyorum battaniye ve ince örtü olarakta kundak kullanıyorum zaten bide reflü yatağında yatıyor
Gokturkmom teachermom5 Çarşaflı olanlar da var özelliklerine bakarak alabilirsiniz.2takım aldım trendyoldan ikisi de çarşaflı 🤩
selbi0077 Merhabalar, takim değilde şimdilik lastikli çarşaf alsanız daha mantıklı olur. Ben trend yoldan takım satın almıştım ama çarşafı lastiksiz hiç iyi değil. Ve yastık yorgan henüz kullanamıyor yani boşa para.
blackbird teachermom5 ben e bebekten aldım oraya baktınız mı ? E bebek İnternet sitesinden de bulabilirsiniz belki .
Tugcebb teachermom5 ben e bebekten çarşaf aldım lastikli. Onu kullanıyorum. Zaten yastık yada örtü kullanmadığımız yeterli. (Tulumla uyuyor) Ölçüleri vardı çeşit çeşit orda. Birebir uygununu aldık bizde
Mnli teachermom5 lcwde lastikli bebek çarşafı var onlardan alın tek çarşaf toplanmıyor katlanmıyor çok kullanışlı