Tatlican mavisss718 Trliçe, fırın sütlaç, tavuk göğsü, yani sütlü olan çoğu tatlıyı severim ilk 3te yazdıkalrm var
mondecaidensecmeler mavisss718 tremisu🫠 aşığım bu tatlıya 🫠 trileceyi geçen annem gelecek diye yaptım yemeye doyamadim😂
mavisss718 LadyGaddar Bende yaa hamileyken ağzıma sokmadım. Emzirme döneminde sürekli yiyesim geliyor. Hamileyken almadığım kilolar emzirirkeeen vücuda yüklendiii🥲
LadyGaddar mavisss718 Üzülme verirsin ya haksız değilsin tatlı sevilmez mi ya heleki şerbetliler😬 gece gece nerden açtın bu postu 😁
mavisss718 LadyGaddar Beeen sütlü tatlıları daha çok seviyorumm. 😍 Ayy canımm çekti galibaa birden aklımaa geldii sizede sorayım dedimm 😀
LadyGaddar mavisss718 Dedin ki bari ben yandım onlarda yansin😁 çok güzel sütlü tatlı yaparım sürekli yaparım ogluşumda çok sever
mavisss718 LadyGaddar Evet canımm 😀 Ayy ordan yapta bana yolla aşkoo yaa şuaan canım çok istedi nedense 😀
LadyGaddar mavisss718 ahahahaha bence uyumalısın yoksa Bi tatlı gömeceksin öyle hissettim ve senin vesilenle bizde 😁
mondecaidensecmeler mavisss718 😂😂 kız hem uğraştırıcı hemde maliyetli tatlı😂😂 ama sütlü tatlılar hafif ve guzel oliyor
mavisss718 LadyGaddar Yok aşkoo ya baklava var dolapta onuda yiyesim yokk daha çok böyle baymayan sütlü şeyler istedii olsa çoktaan gömmüştüm ama yok😀 Benim yerime siz yiyin artık🥰
mavisss718 mondecaidensecmeler Evett ben sütlü tatlıları çok seviyorum şerbetli pek aramam gece gece canım çekti baya oldu yemiyeli 😀