melmer Bebeğim 45 günlük 10 kilo fazlam var ve sanki hepsi göbekte sezeryan göbegi bumu?? Ne zaman gider nasıl gider deneyimleriniz nedir bayanlar
hasrettecas melmer aynı durumdayım valla hep göbek ne yapcam bilmiyorum korsede kullanıyorum ama emzirdiğim için hep açım
mavisss718 melmer Benim istediğim kilom için 25 kilo vermem gerekiyor 🥲 Emziriyorum 6 aylık oldu daha ben cesaret edemiyorumm canım sütün azalır biraz kendini kurtarsın diyetle başlarsın. Ben 9-10 aylık olunca başlamak istiyorum
Demett_k Daha çok yeni acele etmeyin gider. Bol su için hem süt yapar hem de ödemleriniz gider. Ama zaten şuan emzirme döenmi çok kiloya takılmayın. Sonrasında diyet yapar verirsiniz
Nazliezgi hasrettecas ay bende hep mutfaktayım sanki hiç yemek yemiyor muşum gibi yiyorum sürekli zaralı biliyorum ama karbonhidratı bile arttırdım 😞😒🤷♀️
hasrettecas Nazliezgi hiç sormayın ya tatlı istediğini bastıramıyorum su da içiyorum çok ama 😂😂😂 etkş yok
Nazliezgi hasrettecas bende de durum aynı malesef 2 çocukla bi yere de çıkamıyorum yakında kapıdan geçemem😂😂
melmer Su içiyorum bende 15 kilo gitmiş bebekle hiç tartılmamıştım şimdiye kadar 40. Gün ben şok 4,5 kilo fazladır diye düşünmüştüm 10 kilo nedirrr
melmer Sütün ol mavisss718 ya yemek sütü etkiliyomu bence su yeter süt için hiç tatlı yemezdim tatlı yer oldum tövbee