Rabiiul Bayram harçlıkları ile ne yapacaksınız ? Altın , dolar yada bisiklet ne yapmayı düşünüyorsunuz?
kanalizzze59 bloommom ay yanlış anlamazsanız kesinlikle dolar almayın derim Onun yerine altın alın hatta altın fonu alın İnstagramda mert başaran var çok iyi yatırım tavsiyeleri veriyor bakabilirsiniz
Deletedmom_215 Rabiiul evet ben bir tane seyahat boy aldım hem dışarıda oyalamak için hemde sevecek mi sevmeyecek mi bilemediğim için ve çok sevdi onları. Bende büyük parçalısınıda alayım dedim. Bizim küçük parçalı olan bu şekilde :) ;
ReisinKizi Rabiiul siz nasıl sadece toplayabiliyosunuz 😀 biz hem topladık hem dağıttık girdi çıktı yaptığımızda geriye bin lira kalıyo sadece neredeyse eksiye düşecekmişiz 😂😂 siz çocuklara harçlık vermiyo musunuz hiç
sabriyeinalerkan ReisinKizi valla biz 3 bin topladik 2300 dağıttık 😂😂ama toplanan çocuğa gelir dagitilan babadan gider 😂😂 o yüzden gram alacam
Rabiiul ReisinKizi 15 bin topladık daha anne tarafına gitmedim kardeşime 500 verdim küçüklere 400 verdim başka çocuk yok zaten 😆
58vildan Ben normalde altın alıyorum ama bu defa oğlum magnetli blok oyuncağından istedi bir kısmıyla onu alıp kalanını gramın yarısı vs olarak alıcam yada Euro dolar tarzı yaparım