Denizalp0381 esmaamine bugn doktora gittik 3 buçuk aylik oğlum bingildagi kapanmış dedi ama baş çevresi büyüyüyorsa çok önemli degl dedi
Annee1 esmaamine pardon bişey daha sorabilir miyim sizin şu an baş çevreniz nedir ve doğduğunda nasıldı
Annee1 esmaamine merhaba sizinle aynı durumu yaşıyoruz bizim de kapanmak üzere 6 aylığız ve tabloda altlarda doktorunuz birşey söyledi mi bununla alakalı
iraz90 esmaamine insallah Allahin izni ile birsey olmaz icinizi ferah tutun her ay olcumlerinizi yaptirin
Celestial Baş çevresi her ay büyümeye devam ediyorsa 3. 4. Ayda bile kapanması sorun olmaz diye okudum, içinizi ferah tutun şimdiden korkacak birşey yok.
esmaamine Annee1 evet çocuk norolojisine gitmemi soyledi gittim bebeğimin hareketlerinn normal oldugunu persentilde kilosuyla kafasının aynı persentilde oldugu için sorun olmadığını ama boyunun da uzun oldugunu soledi sıkıntı yapacağım bir durum yokmuş çok rahatladım. ama heray takibe devam edeceğiz baş ölçüsünü
Annee1 esmaamine bana çocuk doktorumuz önermedi ama ben yine de çocuk nörolojiden kendim randevu aldım götürmek istiyorum şu an siz söyleyince baktım da bizimkinin de boyu uzun tabloya göre ama kilo ve baş çevresi aynı persentilde
esmaamine Annee1 cocuk norolojisine götürrseniz burdan ne dediğini yazarmısınz? birde bebeğiniz anne sütü alıyormu benm kızım sade mama içiyor emmedi beni acaba mama içen bebeklere özgü bir durummudur diye merak ediyrm
Annee1 esmaamine elbette yazarım benim bebeğim de sadece anne sütü alıyor hiç mama vermedim ama bizim ki doğduğu günden itibaren bıngıldağı küçük her an kapanacak durumda
Annee1 esmaamine fakat benim korkum bıngıldak zaten kapandı kapanacak kapandıktan sonra büyüme iyice azalır mı diye