Alanya nasıldır bilmiyorum fakat ben de doğum sürecinde neredeyse tüm hasteneleri araştırdım, Antalyada yaşıyoruz. Erkek refakatçi devlet hastanelerinde alınmıyor diye bilgi edindim. Haddim olmayarak bi şey söylemek istiyorum, eğer imkanınız el veriyorsa özel bi hastanede doğum yapmanızı öneririm. 38. Haftamda aşırı kusma şikayetiyle eğitim araştırma aciline gittim ve beni kadın doğum acile aldılar, besin zehirlenmesi sanmıştım fakat doğum başlamış, başka hiçbir belirtim yoktu. Önce usg yapıldı, nst yapmadılar, sadece çatı muayenesi yapıp açıklık olduğunu söylediler ve vajinal doğuma uygun olduğumu söyleyip yatış verdiler, fakat feragatname imzalayıp çıktım. Özelde takipliydim doktoruma bilgi verip doğum yapacağım hastaneye geçtim. Nst baktıklarında bebeğimin kanala sıkıştığını, açıklık olmadığı için doğumun ilerleyemediğini ve bebeğimin nabzının düştüğünü görüp acil sezaryene aldılar. Eğer eğitim araştırmadakileri dinleseydim şu an dile getirmek istemediğim şeyler olmuş olabilirdi. Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin dünyaya, bizler de sağlıklı bir şekilde büyütelim dilerim, sizi korkutmak istemiyorum asla. Ama bu şehirde sağlıkla ilgili böyle saçmalıklarla karşılaştım maalesef, merkezde böyleyken ilçe de farklı değildir diye düşündüğüm için yazmak istedim. İnşallah güzel bir doğum hikayeniz olsun, siz de bebeğiniz de huzurla ve sağlıkla süreci atlatın diliyorum.