Aselinnanasi Merhaba hanımlar 23 aylık bir bebeğim var ve uykusu geldiğin de baş parmağını emiyor emmeyince kesinlikle uyumuyor nasıl bıraktırabilirim acaba?
Ozge_AyazEfee Aselinnanasi instagram kullanıyorsanız egelibifiliz miydi neydi o kadın bir ilaçtan bahsetmişti oğlunun parmak emmesini geçirmek için onu kullanmıştı galiba Bi kaç kere denk gelmiştim. Bir bakın isterseniz 🌺
Aselinnanasi Sevdasoylu aaaa maşallah .Beni korkutuyorlar kızının parmağı incelir beynine giden damarı küçülür falan diye öyle bir şey yok sanırım 🙃
Aselinnanasi Ozge_AyazEfee çok teşekkür ediyorum yardımınız için ınstgramım yok ama kız kardeşimden isteyebilirim linkini hayırlı geceler 🌹
Ozge_AyazEfee Aselinnanasi size yazdıktan sonra profiline girdim baktım bulursam size atacaktım ama bulamadım malesef. Mesaj atın kendisine umarım yanıtlar 😊 hayırlı geceler, sağlıklı günler 🙏🏻
[silindi] Aselinnanasi benim de 23 aylık bir kızım var onun da uykusu gelince kulaklarıyla oynuyor ben de masaj yapıyorum ona bi bakıyorum ki uyumuş🤗acaba ilgısını dagıtsanız işe yarar mı masaj yapsanız saçlarıyla oynasanız belki işe yarar