neslihankyc hangi parfumu severek kullaniyorsunuz markayla yazalim ben chanel chance versace dylan purple
surprizbebe neslihankyc cacharel noa Tabi bebekten dolayı hiç sıkmıyorum 5 aydır ama yıllardır değişmeyen kokumdur
Leylaa_ neslihankyc özel günlerde Delina Günlük lolita lempicka klasik bayılıyorum buram buram kokar tenime çok yakışır Lancom hypnose Libre inters
biradamavisi surprizbebe ben bu parfümü almak istiyorum ama hiç kalıcı değil yazılmış hep yorumlarda sizin deneyiminiz nasıl kalıcılığı nasıl
Kitsu Tom Ford imza kokum Ama çocuk olduğundan beri parfüm kullanmıyorum stoklarimi anneme verdim bayatlamasin diye
Kuzularinanasi neslihankyc versace crytal noir.cacharel noa.bunlar surekli yillardir kullandiklarim.vazgecemem🥰
zeyneppce neslihankyc Chanel chance tendre bayılıyorum ya elim hep ona gider. 212 sexy ve Miss dior blooming bouquet de cok güzel. Tabi orijinalini almadım hiç muadilleri icin söylüyorum 🤭
surprizbebe biradamavisi kalıcı ama hafif bir koku. Temiz bir koku. Öyle geçtiğin yerde arkandan koku bırakmaz yani
surprizbebe biradamavisi kalıcı ama hafif bir koku. Temiz bir koku. Öyle geçtiğin yerde arkandan koku bırakmaz yani
zekiss Dior - addict Versace - crystal noir Bu arada parfum kullanmaya bebis kac aylıkken basladınız acaba?
vecihi baccarat rouge delina nishane ani xerjoff naxos xerjoff more than words Parfüm koleksiyoneri olarak 🤣 eeeen en favorilerim ❤️ kokladıkça aşk yaşıyorum