kaymakliekmekkadayifi Kızlar clinikid masaj yağı kullanan var mı ? Bebeğimin hiç gaz derdi yoktu ocean d vitamini başladık ve deli gibi gaz yaptı çocuk gaz bombası gibi. İşe yarıyor mu acaba bu masaj yağı ?
mooomm01 kaymakliekmekkadayifi ben kullanmıştım 4-5 ay kadar çok çok memnun kalmıştım ya kolikti bebem birde
Pirasalipuding kaymakliekmekkadayifi bende kullandım çok öyle aman aman bi etkisi olmadı reklamında anında bütün gazları çıkaracak gibi lanse ediliyor ama o kadar değil yinede faydalı alabilirsiniz
sheila kaymakliekmekkadayifi valla ben hic fayda gormedim ne uykusuna etki etti ne gazina. Direkt kendi sitesinden aldim bir de hani sahte filan olmasin diye.
mirayalcin kaymakliekmekkadayifi bende kullandım yenidoğan dönemi faydası oldu ama karnında kırmızı kırmızı lekeler oldu bırakınca geçti
merveaka Ben yeni doğduğu dönem kullanıyordum ve gayet memnun kalmıştım. Göbek bölgesine ve ayak altlarına🙂
urasefeee Oğlum sürekli gazlı bir bebekti biz almıştık içeriği temiz ve güvenilir olduğu için yani vence etkisi var rahatlariyor ve uykuya geçişini kolaylastiriyordu
kaymakliekmekkadayifi Pirasalipuding reklamında aynen öyle diyo hemen çıkarcak diyo yada beynimix öyle algılıyor. Şimdş sipariş verdim umarım etkili olur bizde
kaymakliekmekkadayifi sheila az önce sipariş verdim bende kendi sitesinden bi deneyeyim dedim . Beğenmezsek en kötü 350 lira çöp olur ama iyi gelirse çocuk rahatlar en azından diye düşündüm. Umarım bize fayda sağlar
mooomm01 kaymakliekmekkadayifi sakin olduğu her dk çünkü akşamları kolik saati başlıyordu o zaman sürsemde farketmiyordu
merveaka kaymakliekmekkadayifi Bir sabah bir de akşamları uykuya yatırmadan önce sürüyordum,gazlı olduğu zamanlar gün içinde de sürüyordum 😊
bsrkhv kaymakliekmekkadayifi kullandım ve ise yarıyordu ayaklara ve karın bölgesinde masaj yaparak gazı çıkıyordu.
defneaylin kaymakliekmekkadayifi doğduğunda kullanmaya başlamıştım işe yarıyordu sürüp masaj yapıyordum bide ayak altına sürüyordum
atlasmomy12 2,5 aylık kolik bebemde işe yarıyor doğduğundan beri kullanıyorum göbek ve ayak altlarına hemen gaz cıkartmıyor ama gun boyunca sürekli gaz cıkarmasına sebeb oluyor o da rahatlatıyor bizi
myavocado kaymakliekmekkadayifi ilk üç ay çok gazlı idi bebeğim ben kullandım ve faydasını gördüm, tavsiye ederim. YouTube a i love you masajı yazarsanız bideolar var, bu yağ ile hep o masajı yaptım günde 2-3 kez