ayisit izzy ev temizleme ve yenileme oyunu. Müşterilerin isteğine göre evi temizleyip yeniliyorsunuz. Bir de simse benzer yeni bir oyun çıktı İnZoi diye onu deneyeceğim. Demosuna baktım hoşuma gitti karakter yaratma ev yapma becerilerinin hepsi var. Simse göre daha ayrıntılı
izzy ayisit demosu yeni yayınladı dimi steamde var mı? Ev temizleme istemiyorum temizlik görmek istemiyorum 😅
Nika izzy nintendo switch aldım zelda ve stardew valley oynuyorum benim çocuk 9da uyuyunca başındayım😂
izzy ayisit 25 çokmuş ama steam de mart indirimlerini bitirdi şimdi hazirana kadar yapmaz indirim tekrar 😕 ben önce starfield alıcam
ayisit izzy satın aldım bakalım nasıl çıkacak. Bir de korku oyunu seviyorsanız dark picture serisini tavsiye ederim mükemmel bir şey. Ayrıca detroit became human da mükemmel bir oyundur.
izzy ayisit korku oyunu öldür oynayamam ama biri oynarsa izlerim 😅 detroit become human 2 kere oynadım 2 farklı senaryodan mükemmel bir şey 😍
ayisit izzy dediğim korku oyunları da aynı detroit gibi kendi seçiminizle ilerliyor ama karar vermek için 3-4 saniyeniz var 😅
Kitsu Metin2 ne günlerdi ah beee 😍 Baya oyun oynardim hatta eşim bagimlisi oluyorsun diye kızardı bebekten önce Dota, volarant, mobile legends oynuyordum şimdi sadece mobile legends oynuyorum ancak vaktim kalıyor. Güzel kafa dağıtıyor
izzy Kitsu onu eşimle birlikte oynardık sonra wild rift çıkınca ona başladım elim gözüm ona alıştıktan sonra mobile legends gözüme basit gelmeye başladı dönemedim tekrar 🙈
izzy Pirasalipuding aynen bebeyle zor iş valla gece uyuduktan sonra bile eşim oynamıyorsa oynuyorum ki ağlarsa birimiz boşta olsun 😂 şimdi derbiyi izliyor diye girmiyorum mesela 😂
Kitsu izzy mantığı aynı mı bende bakayım. Bizde mbll aile oyunu gibi oldu tüm arkadaşlsrimiz oynuyor arada toplanınca iki ekip giriyoruz o yüzden birazda eğlenceli geliyor. Oyundan arkadaş bulup buluştuk bile düşünün 😅
josephine_ izzy ben eşimle metin2’de tanıştım 4 sene önce 🙈 hâlâ arada lol oynarım vakit bulursam tabi 😂
izzy josephine_ aa eşiyle oyundan tanışan burdaki 2.kişisiniz ne hoş ya 😅 lol oynayan da tahminimden çok çıktı baya takım oluştururuz burdan resmen 😂
izzy josephine_ ya lolü en son 2015’te oynadım galiba ama burası yüzünden başlayıvericem tekrar hep hatırlattınız bana 😅 onun telefon versiyonunu oynuyorum wild rift
izzy Kitsu bu dota dönemi lol vardı ya onun telefon oyunu aynı mantık oyunlar ☺️ ama ekibiniz varsa öbürü daha çok sarar 😅