izzy Az önce bir postta metin2 sims muhabbetleri falan döndü aklıma geldi 😂 ben oyun oynamayı çok severim gerek telefondan gerek bilgisayardan kazık kadar oldum anne oldum ama vazgeçemiyorum 😂 var mı benim gibi analar ve varsa neler oynuyorsunuz özellikle güzel telefon oyunu önerisi ihtiyacım var hep sıkılıyorum telefon oyunlarından bi süre sonra 🙈
SooMin izzy Şuan hiç oyun oynamıyorum ama orayada yazmıştım Metin2, Sims, Gta bunlar başka bir güzeldi 🥰
likeli izzy çocuktan önce daha çok oynuyordum ben de. Telefonda homescapesi bayağı uzun süredir oynuyorum en az 7 yıldır 🙃 çocuktan sonra biraz bıraktım oynamayı ama yakında geri dönücem gibi. Sims çok oynadım zamanında hala arada çok özlediğimde açıp oynuyorum. Yine çocuktan önce ps oynuyorduk eşimle artık pek vakit olmuyor. En son it takes two oynadık birlikte çok güzel oyundu. Bir de hogwarts legacy harry potter fanıyımdır bayağı sarmıştı.
ataselbar Bende sürekli oyun indirip oynarım sıkılınca silerim başka indiririm felan 😂 101 , tavla, pubg, puzzle, boyama, kelimelik çok indiririm bayadır sadece hayday oynuyorum djsksjfj
izzy ataselbar 101 sürekli sarmıyor ara ara vuruyor sürekli oynuyorum sonra bi sıkılıyorum haftalarca açmıyorum 😅 hayday nasıl sarıyor mu
izzy Umaykiz694 ataselbar bir kelimelik turnuvası düzenleyelim hahah ben baya önce bırakmıştım onu ama hayday indiriyorum şu an merak ettim
Umaykiz694 Hayday güzel ama artık girmiyorum. Sadece kelimelik, sigara içerken falan oynuyorum başka vaktim yok😂
izzy SooMin sims ben hala ara sıra girip oynuyorum geçen kızıma ev yaptım üniversiteye falan gönderdim 🙈 gta da çok güzeldi yaa metin2 hiç oynamadım ama 😅
miniklerimad Oyunla kafa dağıtıyorum yoksa huni takarım şu sıra favorim Travel Town bide fark ville severim 😂
izzy avkatanne aaa oley bunu hiç beklemiyordum ben de wild rift oynuyorum 🙈 lol taa üniversitedeyken oynadım 4-5 sene sonra yavaş yavaş bırakmıştım wild rift yeni çıktı zaten ara sıra girer oynarım ama hiç eski reflekslerim kalmadı sup oynuyorum o yüzden hep 😅 sizin main ne?