Aaayyssee JollyBaby Mutimm ben her bayram olduğu gibi köye gidiyorum 😂 birazdan yola cıkcaz 🥲 o yüzden menüyü bilmiyorum artık kayınvalidem ne yapmışsa,sen napiyosun gelmiyor musunuz Adıyamana
JollyBaby Aaayyssee Afiyet olsun bebitom 🩷 Adiyamana gelecektik aslinda ama şu arsa muhabbetleri varya bi ara çekilişle epey uyguna arsa satışa çıkardı devlet. Çekilişi kazandık biz Onun teslim tarihini bekliyoruz Nisan gibi diyende var bilemedim. Gelmişken oraya da gitmek istiyor esim bi bakmaya
hellobeybi JollyBaby ayy ben ailemin yanındayım 20 gündür. bugün de nasipse eşim de geliyor. o yüzden güzel bir şeyler yapacağız inşallah. mercimek çorbası, sarma, güveç, pilav, baklava 🫶
Merveeofs JollyBaby ayy napsam bilmiyorum valla tükendi artık yemekler bende 😬 eşim bey hazretleri ki bir uyansa da sorucam bakalım ne isteyecek 😬
twobabymom_ JollyBaby kaynanamla kayinbabam geliyormuş kuru fasulye hasliyorum pilav salata yeter valla uğraşamam sabahtan beri temizlik düzen ile uğraşıyorum resmen bir yandan fasulye haşlanıyor kuaför randevum yaklasti
MinelAskEla JollyBaby mercimek çorbası Patlıcan musakka Pirinç pilavı Havuç tarator ve semiz otu yoğurtlu Turşu koyarım bide Bide tatlı yapacağım oğlum waffle istedi iftar sonrası inşallah:)
rachelgreen_ Son gün menümm Yeşil mercimekli erişteli çorba Kıymalı Patates graten (ilk defa yapıcam😅) Pirinç pilavı Kabak mücver Salata İçecek Tatlı da bakarız😂