Pirasalipuding Sogukbaklava sonradan çıktı onlar baya havalıydı sanırım 3. Telefonum falandı pembeydi çok severdim ya 😅🥰
burilet lamiakus ay o telefon benim arkadaşımda vardı bigün annesiyle telefonda konuşurken telefonum o kapak kısmı kopmuştu ama annesinin sesi hala geliyodu 😀😀 Eski telefonların kalitesi şimdikilerde yok 😆
dudu1 Pirasalipuding ilk telefonum Nokia Asha302 Bide ben 11 yaşındayken sims 3 çıkmıştı arkadaşım almıştı gece gündüz onlara gidip sims oynuyorduk sonra babama aldırmıştım sonra bilgisayar bağımlısı oldum kaldım zaten 🤣
Pirasalipuding dudu1 of simste bile çocuk bakmak çok zordu bide gerçek çocuğum olsa naparım diyodum 🤣🤣
Deletedmom_215 Pirasalipuding 0.facebook diye bisey vardı telefondan internetsiz facebook a giriliyordu😂
Pirasalipuding Deletedmom_215 ancak internet Cafe ye gidersen internetten bişi dinleyip oynayabiliyordun 😅
dudu1 Pirasalipuding hamile kalmadan önce PC de sims oynuyordum uzun zaman sonra dedim yükleyim oynayım orda eşimle kendi karakterlerimizi yaptım bide çocuk yaptım hamileydi karakterim ve bir gün sonra kendimi hamile olduğunu öğrendim 😆😆😆
Deletedmom_215 Pirasalipuding ya bizde bilgisayar vardı ama her istediğimde açtırmazdı ailem günlük sinirli saat girebilirdim 😂
Deletedmom_215 Pirasalipuding her yöne 15 bin sms falan olurdu ve bir kaç hafta içinde bitirirdim😂 blackberry telefonlar vardı, MSN’de titreşim gönderme vardı 😂