Ebrs Deletedmom136 osmanlinin kurulusu aslinda dediginiz gibi olay orgusu oldugu icin kolay ama benim tercihim zordan kolaya. Ben hep calisirken inkılap tarihinden başlardım. Ordakileri iyi sindirip kafamda kalan bos yerlerede osmanliyla ilk türk devletlerini sigdirirdim 😂 bayagi yararınıda gördüm acikcasi. Lisede de unuversitede de hep 85 90 üzeri alırdım
Deletedmom136 Ebrs ya aslında kurtuluş savaşından filan çok sormuşlar baktım da dağılıma ama ben zaten çalıştığım kısımları da hatırlamıyorum nasıl olcak bilmiyorum
[silindi] Deletedmom136 ALLAH kolaylık versin benim de en son 83 çok eskiden artık kpss ye çalışmıyroum bile
aybukemom Deletedmom136 sizin atama puanı Bi ara düşüktü atanan atandı herkes pskiloji yazdı puanı düşük diye şimdi atama puanı yüksek sanırım
dvran22 Deletedmom136 coğrafyadan geçen yıl full çektim çok şükür sadece 1 boş bıraktım emin olamamıştım diye Eşim böyle full çekmene şaşırmıştı😂😂
Ebrs Deletedmom136 tarihi bitince once bi karman çorman oluyosun ki sorma. Video izleyerek destekle bence hatta seversen belgesel izle bunlarla ilgili. Daha kalıcı ve ayirt edici oluyo
[silindi] Deletedmom136 ben benim hocam yayınlarının videolarını izliyorum birde video ders notları var çok detaylı değil ama oradaki her bilgi hep bi yerde çıkıyor tam sınava yönelik bi bakın isterseniz.
Deletedmom136 [silindi] bende var hem coğrafya hem tarih kitapları ama sevemedim data yayınları soru bankası çözüyodum konu anlatımını da aldım şimdilik onun kadar detaylı alanı görmedim kitaptan memnunum da aklımda kalmıyo işte😅
Fatma-asya Bebekle olunca detaylı çalışmam zor olacak. Şöyle hap bilgilerin yer aldığı kitap önerileriniz var mı acaba? Temeli olan biriyim 2018 kpss den 85 almıştım kendi mesleğine atamam olmadı da.
Deletedmom136 Fatma-asya data yayınları detsylı ama böyle özet olsun nokta atışı olsun kr yayınlarının kitapları ve kartları var
dvran22 Deletedmom136 ilk kpssde ben 10 doğru 8 yanlış yapmıştım 😂😂😂 İkincisinde gerçketen böyle yaptığıma bende inanamadım ama sende yaparsın çok zor değil bence Çünkü ben coğrafyayı hiç bilmeyen bir insandim temelm bile yoktu çalışınca oturdu türkçeyi hallediyorum eşimde öğretmen olduğu için yardımcı oluyor Bi tarih ve matematik oturmuyor mübarek Onlar yüzünden de istediğim puanı alamıyorum
Deletedmom136 Ebrs aa evet belgesel çok daha iyi olur benim için aslında var mı bildiğiniz güzel detaylı bi belgesel?
melike_esraa Deletedmom136 tarih öğretmeniyim ben sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olabilirim sınava çalışırken 🤗
Deletedmom136 melike_esraa ay valla olur aslında ya kızı uyutup çalışabilirsem yazayım size çok teşekkür ederim ♥️
Mertderya Deletedmom136 ben çalışıyorum ve tüm konuları yazıyorum sonrada o konun testini çözüyorum aklımda kalıyor öyle
Deletedmom136 Mertderya ben yazamıyorum ya ancak gece kızımı uyuttuktan sonra okuma yapabiliyorum o kadar yazarsam hiç yetişmeyecek gibi :(