Princess1 çok teşekkür ederim bugünlerde malum kızımdan dolayı evin sorumluluğu derken bir hayli aksatmıştım çalışmayı dolayısıyla umutsuzluğa da kapılmıştım. Fakat sizin bu tavsiyeleriniz çok iyi geldi bana. Bir anda neden olmasın dedim. Ben Pegem akademinin kitaplarını edindim videolar güzel eğitici ama ben kafamı veremiyorum aman kızım uyanacak mı aman evde şu iş vardı bilmem ne odaklanamıyorum gibi oturup çalışmak daha iyi geliyor ama bu sanırım benimle ilgili bir durum. Aşabilirim inşallah. Bu arada ben de 2015 İstanbul Üniversitesi tarih bölümü mezunuyum aynı yol pedagojik formasyon belgemi de aldım. 2016 yılında Pegem akademi KPSS kursuna gittim ancak o ara araya söz nişan vs girdi bir de koşa süreliğine yurt dışına gidip gelmek zorunda kaldım döndüm sonra özel bir kolejde sosyal bildiler öğretmeni olarak görev yaptım sonrasında o süreç evlilik hazırlığı ile geçti tabi bu arada 2016 da girdim KPSS ye ama 65 gibi bizim bölüm için oldukça vasat bir puan aldım. 😞sonrasında ise işte özel okulda çalışma hayatım evlilik hazırlığı evlilik derken hamile kaldım filan gerisini anladınız zaten daha fazla uzatmayayım yeterince kafa şişirdim sanırım hakkınızı helal edin lütfen 🙈😕çok teşekkür ederim tekrardan size ☺️