deletedmom173 Elifsu maşallah canım Bizde 3 ay 20 günlüğüz ben başladım yoğurtta veriyorum sulandırarak mandalina suyu da tattırıyorum verme bağırıyor inletiyor ortalığı
habibe_omerasaf Bende yeni ek gıdaya basladım tam buğday unu aldm fakat hic kullanmadım nasıl kullanabililrm arkadaslar nelerin içine katabilirm. Siyez unu da alcaktm önce bi tam buğdayı denemek istedm
Retina habibe_omerasaf mutfakta bebek var instagram takip edin orda ay ay yemek yarifleri var bende yeni başlıcam ek gıdaya prdan bakıyorum tarif falan
Lesya [bilinmeyen] daha öncesinde bir bayanla atismistiniz hatiliyorsam yoğurt konusundan sürekli pirinc unu muhabbeti yapmistiniz şimdi merak edip pirinc unu arastirmaniz beni sasirtti doğrusu
habibe_omerasaf [bilinmeyen] pankek tarzı seyler yapamam daha yeni 6 aylığız😊💙 Ama corbalarına katıcam cok teşekkürler
Thesra Bukett Ben hepsiburadadan alıyorım canım marketlerde vs satılıyor ama nerelerde bilmiyorum 🤷🏽♀️
Thesra Bukett Ben şuan sadece bebek bisküvisinde kullanıyorum canım😌bir yaşından sonra ve sütün içine koyucam ayrıca puding de yapbilirsin😍
teachersrn [bilinmeyen] bizde tam tersi oldu irmik tahıl falan verince kabız oldu armut zeytinyağı falan işe yaramadı ben de tahıllardan dolayı diye düşünüp onları kesip pirinç unu verdim gün kurusuyla birlikte, şimdi düzeldi çok şükür 🙏🏻
Bukett Thesra 1 yas tabi beklicez☺ belki yogurtta falan da olabilir.bu irmikte de ruseymli ruseymsiz var onun hangisini kullaniyosun?
Thesra Bukett Evet tadi guzel oldugu icin istedigin herseye koyabilirsin canim ben ruseymli irmik kullaniyorum canim sanirim 8.aydan sonra kullaniliyordu ruseymli olan alerji yapma ihtimali var cunku
Bukett Thesra bekleyerek ilerleyecegiz napalim:) yulaf ezmesi ve yulaf unu az once onuda konusmusunuz ikisi de ayni kullanilmiyo mu aslinda:)