CuteBadesMama lilanasi konsept yapmadık, kreşe başladığında düşünüyoruz o şekilde bir doğum günü yapmayı. İlk iki yaşı böyle süsledik. Fikir olur umarım 🌸
lilanasi CuteBadesMama buna bayıldım, aslında konsept dediğim bu tarz bı süslemeden bahsetmiştim bunu çok begendim
Urazinannesiqw lilanasi instagramda partiden diye bir sayfa var ben oradan hazır konsept aldım size de tavsiye ederim
lilanasi Minel-inannesi aslında haklısınız ama ben sevemiyorum pembe mavi şeyleri, bu tarz şeyler daha hoş geliyor.
Minel-inannesi lilanasi bende sevmem pembe ama kizimin favorisi olunca tamam senin günün, senin zevkin diyip ona birakiyorum tercihlerini☺️
CuteBadesMama lilanasi teşekkür ederim 🌸 daha iyisini yaparsınız, şimdiden doğum günü kutlu olsun, nice güzel yaşlar görsün 🥰🌸
kahvepres lilanasi kurdelyeleri kendim yaptım canım bi kac video izledim bağlama tekniklerne o şekilde yaptım ilk başta zorladı sonra el alıştı
lilanasi Minel-inannesi maşallah ne güzel, bu doğum günü benim istediğim gibi olsun 3 yaşta kızımın istediği gibi olur inşallah 🥹
lilanasi Minel-inannesi çok teşekkür ederim, sizinde ailenizle buca mutlu yillariniz olur insallah ❤️