2 aylık bebeğim 3 günlükken sarılık olduk ( anne sütü sarılığı ) fototerapi aldık emzirip sonra sütümğ sağıp avent biberonla vermeye başladım sürekli uyku hali vardı çünkü sarılık değerimiz de yüksekti fototerapiyle 15e düşmüştü memeye gelince hemen uyuyordu hem emzirme hem biberon devam etti tabi ben desteksiz bir anneyim 24 saat sancı çekip acil sezeryana alındım bebek hem kanala sıkıştı hem kordon dolanmış çok yorgunum çok ağrım vardı bir önceki günde hiç uyumamıştım daha yeni yeni toparlıyorum kendimi ve meme reddi yaşıyoruz 5-6 gündür emmedi tüm çabama rağmen artık silikon uçla da almıyor bir kere daha başıma geldiğinde silikon uçla döndürmüştüm tabi sarılık korkusuyla biberon işin içine girince tamamen bıraktı artık nefesi kesilene kadar ağlıyor kesinlikle itiyor almıyor memeyi dün kaşıkla verdim biraz biberon vermedim bir müddet çok ağladı göz yaşları öyle aktı ki dayanamadım sütüm de azaldı hiperlaktasyon yaşıyordum dolap dolu süt ama baya azalma var ve sağım yapmak gerçekten iş geliyor vakit zor yaratıyorum kızım benden ayrılmak istemiyor bu ara hep temastayız meme redddi yaşayıp aşan var mı acaba sütüm en azından tamamen bitmemişken döndürmek istiyorum emzirmek çok güzel bir duygu çok üzülüyorum tecrübelerinizi yazar mısınız ♥️