morkelebekk54 denizalismom hem sade hem şık.. bunu resimlerime kaydetmek istiyorum izin verirsseniz. Bu dediginiz standi nerden aldiniz acaba
denizalismom morkelebekk54 evet aslında ben şu pankartlardan almak istiyordum ama babasının iii gereği acele ile böyle yapmak zorunda kaldım ama çok güzel oldu. Parti malzemeleri satan yerlerde var . Trendyolda da var .
morkelebekk54 denizalismom pankart dediginiz şey mi ismi fekan yaziyo bu aralar herkes arkaya ondan asiyo hatta altinda guzel soz felan yaziyo ondan mi bahsediyosunuz
morkelebekk54 gokceege ay cok guzelmis. Arka kisimdaki ve 1 i nerden aldiniz acaba. Gerci organizasyon sanirim o dimi
Lilysa morkelebekk54 Biz bu şekilde ayicik temalı yapmıştık. Organizasyon değil hepsini kendim yaptım ☺️
morkelebekk54 Lilysa cok gusel olmus ellerinize saglik☺️ arka daki tahta mi nedir bilmiuorum ama nasil yaltirdimiz onu bende o tarz bisi bakmistim ama bulamadim
morkelebekk54 Belinays_mom bu da guzel olmus ama ben bi tik daha renkli istiyorum tesekkur ederim ☺️☺️