peripella22 Merhaba arkadaşlar aranızda eşi asker olup batıda olan ya da tayinci olan var mı? Nereler rahat güzel. Tavsiye edeceğiniz iller ilçeler varmı kafamız çok karışık 🙏🏼
Esoz1110 peripella22 Karadeniz güzel ama asayişi yoğun komando olabilir raporu varsa komando oluyor kimisi o da zor
metemom_ peripella22 bizde batıya gideceğiz siz nasıl bir yer istiyorsunuz küçük şehirler mi büyük ve turistik şehirler mi
lidokain peripella22 ay ben anlamam ki desede unuturum şöyle deyim karakol komutanınin yanında calisiyo. Nöbeti yok haftaici 8-5 ihtiysc halinde nöbet tutuyor tabi . Ha mesela gece olay olur o zaman giderler veya haftasonu olur yine giderler komutanda gittiği için o mecbur
peripella22 bestmomm eşimin ilk görev yeri büyük çekmece kumburgazdı üç yıl kaldık Silivri’ye çok gidip geldiler tekrar İstanbul yazmayız ya hele bu ekonomi de 😄
bestmomm @peripella22 hadi ya bilirsiniz o zaman buraları güzel yer yaşanılır düşünenelere o zaman diyelim 🤗
peripella22 metemom_ küçük ve yoğunluğu az olan bir yer istiyoruz kızımızın okul kurs gibi konularda sıkıntı yaşamayacağı merkezi çok pahalı olmayan yaşanabilir bir yer 😊
metemom_ peripella22 Amasya , Aksaray gibi yerlere daha sakin diyor eşim ben biraz daha turizmi olan bir şehir istiyorum bıktım sadece avmsi olan küçük merkezden