H12345 barlasinannesiii merhaba bu aya kadar sağarak mı geldınız ? Acaba Benımkıde benı hıc emmedi ve 3aylık olacağız bende sağarak verıyorum Sütun azalır dıyorlar sağma yapa yapa oylemı sızcede
190420 H12345 merhaba benim bebeğim yedi ay on beş günlük düzenli sağımda artıyor bile öyle diyenlere kulak asmayın
barlasinannesiii H12345 ben sadece çalıştığıö günler sağım ile besliyorum. Ama sağım sütü arttırıyor. Giyilebilen pompa benim elim ayağım oldu onları takıyorum 2 saatte bir sağıyorum
H12345 190420 nasıl ılerlemelıyım ıkı saatte bir sağım yapamıyorum hem ıs güç hem evde bır çocuğum daha var falan derken Nasıl bu vakte kadar sağım yaptınız yardımcı olursanız çok sevınırım
H12345 Fatma90 nasıl bır yol ızlıyorsunuz günlük kaç saatte bır sağım yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz Bırde sızı o aya kadar hıc tutmadı mı acaba ben 3aylık oldu kendi gogusumu ağır gözüyle bakıyorum ya almaz mı dersınız
Fatma90 H12345 benim tel göğsümde süt vardı diğerinde hiç gelmedi hiç hemde emme reddi oldu 3.aydan sonra işe de başlamıştım riske atamadım sağdım verdim sabah sağıyorum işte sağıyorum işten geldikten sonra ve akşam sağıyorum düzenli olarak sağıyorum
blueberryyy__ barlasinannesiii 2 buçuk aylık ben doğduğu günden beri meme reddi olduğu için sağımla besliyorum bebeğimi. 2-3 saatte bir 140-160 ml arası içiyor. Sabah kalktığında bazen 180 i buluyor. Ama sadece anne sütüyle besleniyor mama içmiyor. 7 kilo 🧿 iri biraz bizimki