elizz_momm Kızlar temizliğe başladınız mı ben bugün başladım ama bebekle zor oluyormuş cidden bi bebeğe bak bi temizlik yap mekik dokuyorum evde😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala elizz_momm yok bacım iki çocukla bayram temizliği yapılmıomuş. Ben normal kendimce yapabildiğim temizlikten devam :) Gelen olmıycak giden olmıycak kendimi yorduğuma değmez..
elizz_momm NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ay evet bize de gelen yok da benim yine de içim rahat etmedi giriştim eve evde bana girişti 😂😂
elizz_momm Omeraslan bizim de bi taşınma işlemi bar ama haziran gibi şimdiden yavaş yavaş evi topluyorum atışacakları falan ayarlıyorum😂
ElisaMom_ elizz_momm bende iki gündür falan başladım örtüleri yikamam bitti mutfak dolapları iç dış sildim yarın camları silecem cumartesi günü de Perdeleri yıkayıp evi sil supur ser yaparim
elizz_momm ElisaMom_ cam silmek kadar kötü birşey yok sırf cam silmemek için sürekli aaa yağmurlu hava toz esiyor falan diyorum 😂😂
zeynepdemrci elizz_momm tuvalet banyom kaldı yatak odası perdemde yıkanıyor 😅 ıkı günde bitirdim 6 aylık bebemle. zormuş valla 🙂↔️🙂↔️
elizz_momm zeynepdemrci gerçekten aşırı zormuş 4 aylık kızım onunla mı ilgileneyim temizlik mi yapayım bittim artık😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala elizz_momm İyi yapmışsın. Bayram bahanesiyle, bahar temizliğini yapmış bulundun ne güzel 🤩
hepyerdeyizz elizz_momm hem bayram hem doğum temizligi diye diye günlerdir ev topluyorum temizliyorum ama hala doğan falan yok😂😂
ElisaMom_ elizz_momm of bende nefret ediyorum da en son kar yağmur yağınca bide bu aralar hava güzel olunca mecbur silmek zorundayım yoksa ev temizliği yapmadım sayarım kendimi 😂