alerjikbebekannesi12 haticeabdl tepkileri ne cilt tepkiliyse olsaydı net çıkardı Kakada kan varsa yama testi haricinde testlerde cikmiyo
marinko haticeabdl deri tepkili alerjimiz vardı. Kanda cıkmadı deriden yaptılar orda da cıkmamıştı 6 aylıktı. Çıkmaya da biliyo bilginiz olsun.
mutcali haticeabdl aynı soruyu bende merak ediyorum. Bizimde kanda hiç bişey çıkmadı şimdi 15inde deri testi var. Kimisinin deride de hiç bişey çıkmıyormuş ama besini aldığında alerjik reaksiyon gösteriyormuş bundan çok korkuyorum. Testlere de güven olmuyor ne yazıkki 🥲
haticeabdl mutcali ne gibi belirtiler oldu sizde bizim cildinde atopik egzama var döküntü oluyor alerji döküntüsü bide gözü kizarirdo emerken ama geçen gün çok kizardi alnına kadar alerji ilacı verdik yarım saat sonra geriledi
mutcali aliekin vücutta kızarıklık döküntü gibi basit bir reaksiyonda gösterebilir, bağırsak hareketliliği olarakta gösterebilir, solunum kaynaklı şiddetli bir reaksiyonda gösterebilir. Alerjisinin derecesine bağlı.
haticeabdl kuzeyyy07 peki nelere alerjisi var ben iki hafta diyet yapicam süt ürünlerine ne tuketicen bilmiyorum artık paketli gidada yok
cansucaz kuzeyyy07 merhaba, kan testini nerede yaptırdınız ? Devlet yapıyor mu kan testi? Araştırmalar mı yapıyor?
didoece haticeabdl biz daha yeni yaptırdık 6aylık olmasını beklemiştik. Deri testinde bazıları çıkabiliyor eğer çok düşük düzey değilse. Ama doktorumuz sadece buna güvenerek hareket edemeyiz dedi çıkmayabiliyor özellikle süt alerjisi. Kademe kademe deneyerek belirleyeceğiz öyle diyet ya da aşama olacak dedi
haticeabdl didoece @mutcali bizimkinde doğdu doğalı aşırı gaz ve ağlaması hiç bitmiyor çok huysuz bide basinda sürekli birisi olsun istiyor 5 aylık oldu hala gazi var döküntüsü oluyordu ve egzamasida var gürültülü kaka var bizdede bugün yumurta sarısı verdik 3 gün bunu deneyeceğim bakalım tepki verecekni kaka yada ciltte