Eslemsura Arkadaşlar lütfen yardım edin böyle birşeyi yaşayan varmı çocuğum 4 yaşında bu 10 15 gündür olan bişey daha önce hiç görmedik uykuya daldiktan 5 dakika sonra kolunda ve bacağında ara ara böyle bir sıçrama gibi atma oluyor bunu yaşayan var mı
-Ygtbgra Eslemsura nedenini bilmiyorum ama normal bence iki tane oğlum var biri 3 diğeri 10 yaşında ikisinde de oluyo büyük oğlumda artık farketmiyorum ayrı uyuduğu için ama vardı yani 5 yaşına kadar yanımda uyudu çok iyi hatırlıyorum neden olur diye düşündüğümde oluyodu bazen ama hiç doktora sormak aklıma gelmedi bişeyleri yok çok şükür
Eslemsura alerjikbebekannesi12 oğlunuz kaç yaşında 2 yaşa kadar olan bebeklerde bunlar normalmiş zaten ama benim kızım 4 yaşında o yüzden korkuyorum
alerjikbebekannesi12 Eslemsura 4 yasinda bizde 1 senedir romatoloji çocuk doktorlarına gittikte birşey çıkmadı doktor büyüme ağrısı dedi
Eslemsura alerjikbebekannesi12 büyüme ağrısı dediğiniz şey ne ağrıli birşey olsa çocuk söyler ki bunu ama sorduğumda anne hayır bir yerim ağrimiyor diyor .
Eslemsura -Ygtbgra gün icinde bizimde normal çocuğun bir ağrısı falan yok sorduğumda da bir yerin ağrıyor mu diye hayır diyor
Eslemsura -Ygtbgra evet bizimde segirme atma gibi ve ilk uykuya daldığinda 1 saat için de oluyir ondan sonra bişey yok
Eslemsura Arkadaşlar aynı şey hâlâ devam ediyor postu görmeyen vardır belki bu durumu yaşayan . O yüzden yazıyorum görülsn diye
Eslemsura -Ygtbgra evet bizimde öyle hâlâ devam ediyor korkuyorum gerçekten psikolojik olarak iyi değilim