1anneekuzusu Merhaba polis eşiğim Ağrı’da görev yapıyorduk ve bu sene tayin ciyiz Marmara ve Ege bölgesinden nereleri önerirsiniz Çanakkale dışında?
CocukluKadinManifestosu 1anneekuzusu Çanakkale’de 11 yıl yaşamış biri olarak neden öyle dediniz merak ettim? 🙃
iremyy 1anneekuzusu Ege bölgesinden İzmir öneririm sadece. Olanaklar açısından büyük şehir olduğu için artı puanı çok fazla. İstanbul’a yakın olarakta Bursa, Kocaeli.
CocukluKadinManifestosu 1anneekuzusu Neden sevmiyorsunuz acaba diye düşünmüştüm. O ihtimali atlamışım. 🙃
sum1616 1anneekuzusu İstanbul’a yakın halkı sakin yavaş tam memur şehri ben de memurum yeşili de var denizi de
patasuhamuru 1anneekuzusu uzun bir çarşısı var avmsi var ama tüm mağazalar yok içinde sahilde kocaman yürüme yolu parkı var piknik alanı var denizi yeşili her şeyi var en önemlisi trafiği yok batıya döndüğümüzde bizde Tekirdağ istiyoruz kiralar 15ten başlıyor diye biliyorum
yavruaslanlar CocukluKadinManifestosu cnm biz gezmeye gitmek istiyoruz Çanakkale’ye nereleri gezebiliriz
1anneekuzusu Bir çok batı ile yazacağımız için açıkçası çok kararsızız ilk sıralara Balıkesir Tekirdağ Bursa ve civarını yazmayı düşünüyoruz ama ilk iki tercih çok önemli önerilerinizi bekliyorum🩷
minikkurttt 1anneekuzusu Balıkesir tam memur şehri Büyükşehir ama küçük ildir. Avm si yazın oturacağınız güzel yerler var. Ayrıca yazın denizi sarımsaklısı harika. Memleketim güzeldir yani. Benim eşimde polis bizde kütükten dolayı gidemiyoruz yakın olsun diye Bursadayız. Çok büyük şehir ve kalabalık trafik desen sürekli var ama gezilecek yerleri güzel
minikkurttt 1anneekuzusu Balıkesir tam memur şehri Büyükşehir ama küçük ildir. Avm si yazın oturacağınız güzel yerler var. Ayrıca yazın denizi sarımsaklısı harika. Memleketim güzeldir yani. Benim eşimde polis bizde kütükten dolayı gidemiyoruz yakın olsun diye Bursadayız. Çok büyük şehir ve kalabalık trafik desen sürekli var ama gezilecek yerleri güzel