Encarta Glgrya Bhrysf BİM’in bozasının tadı değişik. Vefa boza’yı deneyebilirsiniz. Aradaki farkı anlarsınız. Biraz pahalı ama gerçekten lezzetli.
1seda1belinay Honey kızım 45 gunlk nohut fasulye yesem ardına kimyon tuketsem bebeye cok gaz olurmu korkuyorm ama en cokda bu baklagiller sut yapıyormus
Sinon Sevgili yeni anneler bende zamanında çok dert ettim süt olayını sonrasında; *İlk olarak sütünüzün bebeğinize yeteceğine inanın *bol bol emzirin deneyin oda emmeyi bilmiyor zamanla daha güçlü çekecektir *milkway diye bir markanın içeceği var çemenli dalan ben 3gün boyunca onu içtim sabah akşam toplam 6tane göğsüm şişti ve baya sütüm geldi. Doktor tavsiyesi ile 3.günden sonra bıraktırdı *şuan bebeğim 17 aylık hala çok sık emziriyorum nerdeyse 2 saatte bir denecek gibi ve şuan bunun için ekstra birşey yapmıyorum umarım okuyan ve faydalanan olur.
12345678901 Honey dimi 6 ay sonra kuru bakliyat insan nasıl özledim diyor uzun zaman sonra vücûd tepki verip ilk defa ondanmı artıyor. Acaba sonra eskisi gibi olmuyor çünkide ☺️
Honey 12345678901 ya evet bende şöyle oluyor sanki, yeni bir şey keşfediyorum aa diyorum bu süt yapıyor, sonra bakıyorm normale dönüyor süt yapmıyor 🙄
YagmurOzcan Ayazbilge bebeğim 2 ay 25günlük sütüm az mama takvisi yapıyorum ve mamayı hiç istemiyorum :( bu saatten sonra incir-havuç kürüyle sütüm artarmı?
azzzra HappyKids kalitesiz anne sutu diye bir sey yoktur, anne sutu hep kalitelidir; bebegim 6 aylik sadece su iciyorum ve uykumu almaya özen gosteriyorum; bebek emdikce sut hep oluyor, tabiii ki bir de sutum var mi yok mu diye stres yapmamak lazim