canım 2 ay boyunca yarası ve mastiti geçmemiş biri olarqk söylüyorum (ki bu sürenin çoğunluğunda emzirmedim makineyle sağdım) 2 profa gittim ikincisine yaramın asla ama asla geçmediğini ne sürersem süreyim fayda etmediğini söylediğimde dedi ki; çok fazla bir şeyler sürmek de iyi bir şey değil meme ucu tıkanıyor bu sefer orda bakteri birikip içerdeki süt kanallarını da tıkıyor enfeksiyon oluyor mastit ondan da oluyor dedi
En iyisi orayı sürekli temiz tutmak sabunla yıkayıp kurulamak demişti
Herkesin her dediğini (garmastan kalmıştı denemediğim sadece) denemiş biri olarak söylüyorum dünyanın en kötü acısıydı sezaryen dikişlerim de 20 günde iyileşti ama meme ucu yaralarım asla asla geçmedi gümüş kapak hiçbir işe yaramamasına rağmen temas olunca acıdan Allah’ıma kavuşuyodum diye full time onu takmak zorunda kalıyodum geceleri kayıp ucuma temas edip kuruyordu onu ordan çıkarmak ayrı bir işkenceydi acı üstüne acı Allah yardımcın olsun mastit olmayan göğsümün ucu emzirmeye ara verip sağdığım dönemde iyileşmişti bir tık, ama mastit olanı asla asla geçirememiştim ne zaman ki süt kesildi acı bitti inşallah senin iyileşmen yakındır🌸