narinl 23 günlük kızım var kaka yapınca sırtına kadar çıkıyor ve bacaklarını sıkıp iz yapıyor bimin bezini kullanıyorum başka marka kullanıp memnun kalan varsa yazabilir mi taşırmayan 🌸
Hry-ayhn26 Molfix kullanıyorum bebeğim dogdundan beri bı kaç kez kabızlık yasadik lavman yapilldi sadece o sürede tasma yaşadık oonun harici yasamadik
sum1616 bitrakyali ben de hep taşma yapıyor bebeğim 7 kilo 3 numara kullanıyorum küçük mü geliyor büyük mü sizce
minemimi Doğduğundan beri molfix kullanıyorum asla taşma olmadı. Taşma olursa da beden küçüktür artık bir büyük bedene geçme zamanı gelmiştir. Hatta hediye Prima geldi kullandım yarıda bıraktım her seferinde beline kadar çıktı. Hemen molfixe döndüm sorun bitti..
ugegonca narinl prima premium care birde yeni goon diye bi marka var denedim çok güzel .. oğlum 5 buçuk aylık
aylizbusra narinl 1 aylık bebeğim molfix premium kullanıuorum ne pişik yaptı ne de taşırma hiç olmadı
elya87 Ben doğduğundan Sleepy kullanıyorum çok kaliteli.Marketlerde pahalı ola bilir,trendyoldan sipariş veriyorum.3ay 1haftalik kizim,artik 3numaraya geçtik😊
albatross Prima, molfix, Baby turco hepsini denedim. Şimdi de Goon aldım daha denemedim ama. Bence tamamen çocuğa bağlı. Deneyerek bulabilirsiniz doğru bezi.