havinsare Merhaba 8 aylık kızım kilosu çok geride doğum kilosu 3.400 şuan da 6 kilo bir de hastalandı hastanede falan yattı 10 gün iyice zayıfladı. Anne sütü alıyor doktorumuzun önerisiyle aptamil conformil mamaya başlamıştık 3-4 ay önce günde 2 kere falan veriyorum 90 cc ek gıda da alıyor ama kilo almıyor maalesef lütfen kullanıp memnun kaldığınız kilo aldıran formül mama markası ve ek gıda tarifleri varsa yardımcı olur musunuz
Aselinannesi0655 havinsare 8 ay 5 günlük kızım 6.700 gram. Dogum kilosu da 2600. Tüm mamaları denedim ben
erkapdan havinsare merhaba mutlaka kan değerlerine baktırın bir başka uzman çocuk doktoruna danışın çocuk ne kadar yerse yesin bazen kilo almayabiliyor. Belki desteklenmesi gereken vitaminleri vs olabilir çok geçmiş olsun sağlıklı kilo alımları olur inşallah 🌸🌸🌸
Aselinannesi0655 havinsare bilmiyorum ama bizimki de 90 içiyor doydugu an ittiriyor kafasını geri atar döner ağlar asla içmez
havinsare erkapdan kan değerlerine bakıldı her hangi bir sorun yok ama buara hasta oldu 10 gün kadar hastanede yattı
minnakkofte havinsare idra yolu enfeksiyonuna değerlerine falan bakıldı mi?mamayı daha sık verebilirsiniz onun dışında keçiboynuzu tozunu muzla karıştırıp verebilirsiniz çiğ kuruyemisler ve avokado da kilo aldırır
havinsare minnakkofte keçiboynuzu tozu hiç kullanmadım ama muz avokado ceviz yoğurt vs. hep yediriyorum
anneann minnakkofte merhaba ben keçi boynuzu tozu aldım ama erken ergenliğe sebep oluyor diye veremedim evimde duruyor öyle siz böyle birşey duydunuz mu nasıl tarifler uyguluyorsunuz
melina09 havinsare mutlaka tahin, ceviz yedirin mamalara katın hurma da ayrıca katın bunlar çok işe yarar
gulsenEyihos 90 ml mama 8 aylık için az değil mi? Yada mamayı mı sevemedi acaba .Benim oğlum 6 aylık 210 ml içer mesela
anneann gulsenEyihos merha 10 aylık oğlum 120ml içiyor daha fazlasını istemiyor ek gıda + mama olarak gidiyoruz ek gıda yediği için mi bu kadar içiyordur sizce
havinsare gulsenEyihos daha önce sma optipro bebelac gold hippi organik falan kullandım ana hep kusuyordu doktorumuza durumu söyleyince aptamil conformil önerdi onda hiç bir şikayetiniz olmadı ama kilo da yapmadı 90 ml zor içiyor o da gün içinde maksimum 2 kere genel olarak anne sütü alıyor bugün mamayı değiştim aptamil pronutra 2 aldım bakalım İnşaAllah bu biraz yarar kendisine
mmisa gulsenEyihos bencede cok cok az arkadaşım 1.bucuk aylık bebeğe 90 milimveriyor. Yani doktor önerisiyle . Bana az geldi özel durum varmıdır blmyorm
zzggkksrnn havinsare golden goat mamanın besin değeri daha yüksek gün içinde muhallebi puding gibi gıdalar veriyorduk meyve yedir kesinlikle doktorunuza sorup iştah açıcı falan kullanabilirsiniz
havinsare zzggkksrnn bir yumurta sarısı labne biraz tahin pekmez karışımı veriyorum kahvaltıda sonrasında öğle gibi yoğurt muz avokado ceviz karıştırıp veriyorum akşamları da çorba ya da daha çok irmik ve tam buğday unundan muhallebi yapıyorum içine ceviz cici bebe yine meyve rendeleyip ezip veriyorum aralarda da hep emziriyorum 2 kere de 90 ml mama içiyo bazen ek gıda günde 2 kere aliyo duruma göre