GirayinAslisi simgesell34 4 senedir İstanbul dayız meslekte toplam 7 senedir. Eş durumundan İstanbula geldi daha hiç doğu görmedik
miyosannesi Bizimde 10 yıl istanbulda sistem tercih hakkımız açılmamis neden acaba 2 sarki eşim 2014 t yapti bizim hakkımız yok mu acaba gonullu gidemiyorsunuz acaba
GirayinAslisi simgesell34 oyle mi diyorsun valla bilemiyorum ki çoğu İstanbul 10 yıldan önce göndermiyor dediği için artık çok umutlanmadan tercihi yapıyoruz hayırlısı diyoruz
miyosannesi simgesell34 bu yıl eylul gibi 10 yıl.dolmus olacak eşime tercih hakki galiba seneye acilacakmeslektw 17 yıl zatennilk ataması istanbulda yapmış 2 sonrasi 4 yıl cift sark sonrasi yine istanbul oldu
GirayinAslisi simgesell34 İstanbul da 4 sene oldu kimse gidemezsiniz diyor birde benim dil konusma açısından özel eğitim gören Bi 5 yas çocuğum var bu sene ondan dolayı pek gitmek istemiyorum gittiğimiz yerde imkan vs olmazsa diye tedirgin oluyorum
rabis2024 miyosannesi çift şark yaptıysa neden şark tercihi açılsın zaten iki şark yapmamız gerekiyor, birde galiba 2013 te dönenlere kadar sıra geldi bu yıl şark seneye 2014 te dönenlere gelir sonra 2015 şeklinde devam eder
GirayinAslisi miyosannesi evet eşim 3 senelikken ben ataninca eş durumundan İstanbul a geldi burada 4 bitti toplamda 7 senelik daha dogu görmedik
miyosannesi Bildiğim kadar 10 yılı doldurmdan zor gibi ama mazeret durumu olursa belki giderseniz diyecem siz gitmek için başvurdunuz mu
miyosannesi simgesell34 benim eşime buton açılmadı tam 10 yıl dolmadiginda mu bilmiyoruz bizde gözükme di, eşim 2 nci şarktan geldigin dilekçe verms gelince bizde anlamadık 10 yılımız bu yıl dolacak
miyosannesi rabis2024 evet zaten buton açılmadı gonullu icin seneye açılır galiba 2 sark sonrasi gönüllüler için mi aciliır diyrsunuz2013 2014🤔