Nlayikra Adacim çünkü d vitaminde ay o şekilde ben kzıma düzenli verdim ama kansızlık çıktı Demir kaşık vitamini alıyomuş bana doktorlar kesinlikle Demir kullanma dedi o günden sonra demirle vermiyorum aklınızda olsun
Adacim Cerenyrt bugün de doktorda kontrolümüz vardı ona da sordum sağlık ocağının verdiği yaparsa başka marka var o yapmıyor leke ona başlarız dedi.
Nlayikra Ertugrulun_Annesii çünkü d vitaminde ay o şekilde ben kzıma düzenli verdim ama kansızlık çıktı Demir kaşık vitamini alıyomuş bana doktorlar kesinlikle Demir kullanma dedi o günden sonra demirle vermiyorum aklınızda olsun
Ertugrulun_Annesii Nlayikra onu da arada o şekil vermisligim olmuştu...bilgilendirdigin için teşekkür ederim 😊💜
Adacim Nlayikra teşekkürler buna dikkat edeceğim. Bunu araştırken şunu öğrendim devletin dağıttığı kan damlasında raf ömrü uzun oldun diye paraben varmış. Doğru mu acaba bu öyleyse durum çok vahim.
oglumveannesi Sidofer damla kullanın hanımlar, rengi kırmızı değil leke derdimiz yok şükür, ferrum kullandım her yeri yaladığı için bebeğim hep leke oldu kıyafetler koltuklar 🤷🏼♀️
Nlayikra Adacim evet doğru paraben içiyor ben vermedim o yüzden ama deşiğim gibi kansızlık çıktı ve vermek zorunda kaldım ama doktorunuza kan testi yaptırım kansızlık yoksa sadece D3V devam edin
Busraa6842 @Almila65 dasty deterjan alın. Çamaşırı yıkamadan önce üzerine sıkın baya bi sonra makinaya atın hiç leke kalmaz.
Almila65 Misskokulum merhaba 😊bu sabah kan ilacımız en sevdiğimiz beyaz kıyafetlerimize yatağımızın çarşafına alemize döküldü hemen limonu demedim kalmadı😋😋sizede haber edeyim dedim ve bunu bana söyleyen bayan Allah razı olsun 🥰🥰