Almila65 Kızıma bu ay kan ilacı verildi sağlık ocağından ama lekesi çıkmıyor ne kadar diklat etsemde bulaşmış oluyor😏😏bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı😣😣
gza Almila65 Üzerine limon sıkıp bekletirseniz çıkıyor. Çamaşır suyu, leke çıkarıcı vb hepsini denedim. Tek çıkaran limon oldu.
Almila65 Misskokulum merhaba 😊bu sabah kan ilacımız en sevdiğimiz beyaz kıyafetlerimize yatağımızın çarşafına alemize döküldü hemen limonu demedim kalmadı😋😋sizede haber edeyim dedim ve bunu bana söyleyen bayan Allah razı olsun 🥰🥰
Adacim Nlayikra bana da dediler bugün ebeler. Dişlerde leke yapabiliyormuş damladan sonra su verebilirsin dediler ama daha dişimiz yokki anlamadım 🤷♀️
Ertugrulun_Annesii Nlayikra bana hiç demediler.. sadece hemsiremiz dedi kan ilanından sonra mama ,meme verme.. demir kaşığı da yeni öğrenmiş oldum
Cerenyrt Almila65 banada vegaferon verdler hemşire uyardı lekesi çıkmaz diye ama çıkıyor 😃 allah allah ilacımda sorun mu var acaba🤨 döküldüğü anda ıslak mendil vs siliyorum çıkıyor
Adacim Cerenyrt bugün de doktorda kontrolümüz vardı ona da sordum sağlık ocağının verdiği yaparsa başka marka var o yapmıyor leke ona başlarız dedi.
Nlayikra Ertugrulun_Annesii çünkü d vitaminde ay o şekilde ben kzıma düzenli verdim ama kansızlık çıktı Demir kaşık vitamini alıyomuş bana doktorlar kesinlikle Demir kullanma dedi o günden sonra demirle vermiyorum aklınızda olsun