oylesinebiri__ Tekbenimsucumguzelolmakdemi bizede bu çocukta kız güzelliği var diyorlar arkası kız o kadar kız tipi var hastaneye sünnet için götürdük hemşire beyefendi mi hanımefendi mi diyor 😂😂 beyfendi dedik
Ece_63 femay ya benim bebeğimde kasının arasında morluk var bende öyle duydum hiç çevrenizde öyle olup arkasi erkek olduj
dudu1 Tekbenimsucumguzelolmakdemi benimde kızıma arkası erkek diyorlar tabi arkasını getirmem gibi ama neyse 😅
linahaniminannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi kızıma doğduğundan beri arkası erkek diyorlar.. dışarda bile “ erkek mi ?” diyincr “ kız” diyorum “aaa kesin arkası erkek kesssssin” diyorlar 😁🤦🏻♀️ Bakalım yaşayıp göreceğiz ilerde kız mı olur erkek mi olur🫠
dayes Tekbenimsucumguzelolmakdemi ensedeki saç bitim şekline bakıp söylediler ama detayını hatırlamıyorum hangisi neydi
Tekbenimsucumguzelolmakdemi suhedaaaaa bende adaş bulunca seviniyorum😅 ismimiz nadir ender bir isim ondan olsa gerek 😂🩷 Bencede ikinci çocuğu yapalım diye bizi kupasa getiriyorlar yermiyiz? noo 😅
Tekbenimsucumguzelolmakdemi sarmaliklahana yaaa ay sizin adınıza sevinsemmi üzülsemmi bilemedim😂 ama çok şükürki sağlıklı çocuklarınız var ve bende kız çocuğa hastayım mesela 😅 siz yinede şükredin 😊
Tekbenimsucumguzelolmakdemi denizalismom bence iki çocuk ideal ama tabi hazır hissedince yapıcam ikiyi 😅 o yüzden oda kız olsun ki kapanışı yapayım diyorum fkdkek
denizalismom Tekbenimsucumguzelolmakdemi hahah hayırlısı olsun inşallah 😂🌸 bizde kız istiyoruz ama o yeşil damardan sonra korktuk 😂🤣
zulis2024 Tekbenimsucumguzelolmakdemi ilk cocugumun burnunun ustunde mavi damari cok bellliydi pesi erkek dediler kiz oldu hic de inanmiyordum zaten 😁
Prensescilek zulis2024 bence o damarla alakası yok bizde hiç yoktu ama erkeğe benzedi mi erkek olur derler mesela o tuttu bizde. Yengemde de tuttu yengemin de kızı ilk doğduğunda çok güzeldi böyle gerçekten kızlara benziyordu yani bunun arkası kız dediler hep kız oldu😂😂
aslanimalp Tekbenimsucumguzelolmakdemi benim oğlumun da sivri bitiyor ama şuan 14 haftalık hamileyim doktor kız dedi ama değişmezse tabi. Doğruluk oranı sorgulanır hurafe sonuçta 😂
annesinintatlisi Saç bitimine bakıyorlarmış kimileri, ensesinde saçının bitimi sivriyse ondan sonra doğacak çocuk erkek oluyormuş, saç bitimi kütse kız oluyormuş diyorlar. Henüz tecrübe etmedim kızımın saç bitimi küt ama. Bakicaz. 😅
Kubrapehlivan Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bende tuttu 😅 kızımı her gören bunun peşi erkek diyordu gerçekten oğlum oldu 🥲
metemom_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi oğlumu gören demiyor ama kız çocuk istediğimi söylediğimde herkes senin oğlun olur kızın olmaz diyo😂
Tugcebb femay bizdede kız derler 🤦🏻♀️ yada aynı cinsiyetten olcak mı demek acaba. Çünkü benimde kızım var burnu gök arkası kız dediler hep 😂 Tekbenimsucumguzelolmakdemi Birde ensesi düz mü değil mi diye bakıyorlar 🤦🏻♀️