tospikannesi_ Hoptirililaylalaylaylilaylom oyunculuk vs bayılıyorum ya onun her oynadığı diziyi izliyorum asla yanıltmıyor ama yanındaki oyuncular hep fos çıkıyor önceki hande erçeldi şimdi su burcu yazgı coşkun… partnerleri kötü cidden
Hoptirililaylalaylaylilaylom tospikannesi_ Evet partnerleri öyle 🫣😁 Hazal Kaya’yla iyilerdi ama bence :)
morkelebekk54 tospikannesi_ su burcuyla bence yakisiyolar tek sirun cok ciddi yas farki olmasi. Dis gorunus olarakk cok yakistiriyorum ben ikisini
tospikannesi_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Hazal kayayıda bir türlü nedense sevemedim🥹 zaten o diziden sonra oynadığı dizilerde daha çok dikkatimi çekti resmen her dizisinde o duyguyu veriyordu her dizide ağlıyordum sjdjznfjsksk😂
KaranimEgem İlk aklıma gelen nedense Cem Yılmaz oldu aşırı başarılı buluyorum onu ve çok karızmatik bana göre sevmeyeni çok ama ben seviyorum 🫶🏻
bebisliozlem elizz_momm Hazal Subaşı derim 🤌🏻 Önce ilk ve son’da izledim zaten o sıralarda yayınlanmaya başladı sanırım sahipsizler dizisi de çıktı şimdi de Burak Berkay Akgül’le döktürüyor 🥹