Minikalbim Havalar nasıl acaba yağmurlu gösteryt ama kısa kol tulum giyilirmi akşam çok serin oluyormu detaylı bilgiye ihtiyacım var ya neler giydiriyosunuz🦦 bayramda tatile ordayız ve bütün dolabı almak istemiyorum😂
Gokturkmom Minikalbim Antalyadayım şuanda uzun kollu penye takımlardan giydiriyorum.Ama bi günle bi gün birbirini tutmuyor bazen çok sıcak oluyor birden serinleyebiliyor .
duyguluanne Minikalbim Antalya kapalı siz içine ince uzun kollu giydirin yanınıza da bir ince bir kalın mont / hırka alın bence çok da sıcak değil şu aralar
Yagmursonrasitoprakkokusu Minikalbim Antalya için bayram boyu yağışlı olacak deniliyor. Ona göre valiz hazırlayabilirsiniz
Esrabursa Minikalbim biz de ay ı canım bayramda Antalya ya gideceğiz ben de bunu merak ediyorum hava Nasıl olacak ne götürmeliyi
Minikalbim Gokturkmom Yagmursonrasitoprakkokusu Glsn07 çok teşekkür ederim 🌸 yağmurlu da geçerse nereler gezilebilir ya bizim baktığımız şelale tarzı yerler yalan olucak gibi otele kadar tutup oraya gelşp avm de kalmak da çok üzer varmı öneriniz🥲