2_prens_anneesi Kızlar bayrama baklava yapicam inşallah ve hazır baklavalık yufkadan yapmayı düşünüyorum.Hangi market yufkası iyi olur öneriniz varmı böyle yaparken kırılmayan.
alexab 2_prens_anneesi şoktan almıştım güzel olmuştu. Baktat markası Tr de yok galiba? O çok iyi oluyor.
Meri-Mel 2_prens_anneesi Market yufkasından ziyade böyle teyzeler ev yufkası yapıyor ya tabi biraz maliyetli ama onu deneyin derim hangi market yufkası olursa olsun bir tık sönük oluyor ve malzemeyr yazık oluyor sanki iki kez baklava yaptım iki kez şobiyet her yeri denedim 😃🙈
2_prens_anneesi Hry-ayhn26 yakinlarimdan birkaç kişi dedi kararsızım yorumlara göre karar vericem artık 😊 Teşekkür ederim 😊🥰
LezizeNine 2_prens_anneesi baklava nasıl olur bilmiyorum ben bi kere denedim havuç dilim yaptım ama bıçakla zor kesildi neden öyle oldu bilmiyorum
LezizeNine 2_prens_anneesi olabilir canım her yufka aynı değil sen baklava olarak dene eğer tadı görüntüsü güzel olursa buraya da at güzel olursa biz de yapalım 😁💕
Sanal Ben dün file den aldığım yufkayla yaptım hiç güzel olmadı çok zor kestim marketlerde satılan kötü baklavalar gibi oldu :)
2_prens_anneesi Sanal evet biraz araştırdım market yufkaları iyi olmuyormuş.Annemin bildiği bi yufkaci varmış hemen yapıp tazecik eline veriyorlarmış.Annem alıp gelicek bana öyle yapicam.😊
cokbilmismom O hazır baklavalik yufkalardan tatlı çok kötü oluyor lezzetsiz ben hiç begenmiyorum. Ondan börekte yapıyorlar oda çok kötü oluyor o yufkaların değişik bir tadı var ben sevemedim
2_prens_anneesi cokbilmismom evet biraz araştırdım market yufkaları iyi olmuyormuş.Annemin bildiği bi yufkaci varmış hemen yapıp tazecik eline veriyorlarmış.Annem alıp gelicek bana öyle yapicam.😊