merve2255 baby_boy11 canım en iyisi geceden kaynamış soğumuş su ile karıştırmtermos hazırla iki çocuğumu da böyle yaptım termosa ayarlıyordum büyük termosa 1 gün ılık kalıyordu Hemen dök mamayı suyunu hazır oluyor Onun yerine kaliteli bir termos al dışarıda da işine yarar
baby_boy11 merve2255 schaferin var 2,5 litrelik termusum yeni aldım birde dereceyi gösteren ama ayarlayamadım bir türlü ılık koyunca buz oluyor sıcak koyunca da lazım bende makine mi alsam dedim bilemedim siz ne marka kullanıyorsunuz
baby_boy11 alpereniim aaa acaba var mı buralar da kalmamıştır diye düşünüyorum hiç bir şeyin kalmadığı gibi
baby_boy11 babyisleeping yaaa bende aldım ama sıcaklığı düşürüyor sizin markadan değil ama ılık koysam buz oluyor sıcak koyunca da aniden ihtiyaç oluyor
babyisleeping baby_boy11 baby me marka çok iyi turuncu tutma yeri var mutlaka edinin bir tane ek gıdaya geçince de içine çorba falan koyarsınız uzun süre sıcak tutuyor ben çok memnunum
merve2255 baby_boy11 kaliteli değilmiş onzaman benim termos önce kaynar su koyuyorum sokra soğuk su ılıtıyorum 1 gün öyle kalıyordu
enfa merve2255 bende Decathlon dan almıştım 24 saat boyunca sıcak kalıyor ortam sıcaklığına bağlı da olabilir ama çift kapak olduğu için kolay kolay soğumuyor