kiso Hayırlı günler sabır taşı olan anneler. Sizlere sorum olacak 4 yaş inadı ile nasıl başa çıkılır? Önerilere çok ihtiyacım var 😢
AlpSol kiso geçmiyor sanki) benim oğlan sabah 9 dan akşam 5’e kadar kreşte Akşam eve geldiğinde şapur şupur koşuyor etme dediğimde inatla daha fazla yapıyor , her gün öyle Artık komşulardan utanır oldum Yapma dediğimin hepsini yapıyor Allahtan kreş var yoksa çıldırırdım
Dzeyy kiso çıkamıyorum 🤦 genel olarak gün sabah açılış kahvaltıda bi posta yemiycem inadı sonra oynamıycam inadı tv inadı akşam yatmıycam inadı ve kapanış 😂😂 kısır döngüde gibiyim
kiso Dzeyy şaka gibi bizim de öyle hatta bugünlerde ne istese yapıyorum ama beğenmeyip başka bişey istiyor 😢😢😢😢
Maliki İnat geçmiycek mi acaba kalıcı mı olacak. Bn artk mental sağlıgım tükenmek üzere. Pantolon gy desem etek etek desem tayt kazak desem penye herseye ters yemek konusunu acmıyorm hıc yemiyor inadından beğenmiyor yemiyor ackmıyor. Sankı benı uzunce sevnıyor ve umursamıyor. Cok yapma etme diyince sankı özgüveni eksilir sessiz sakın kendı ıcınde bır cocuk olur dıye korkuyırm kızmasan olmuyor dayanamiyorum yapma dedıgm sey uc kere normal diyorm dorduncude sesim yukselnce bırakıyor kendımı sorguluyorum o normal bnmı cok tepki veriyorum dıye. Sonra vicdan azabı derkrn gun bitiyor ertesi gun yıne aynı. Kıyafet ve yemek çözümsüz
kiso Maliki bir gün bırakın karışmayın bakalım ne yapıyor. Tepkiniz koyun sizin aslında ondan güclü olduğunuzu bilsin.
kiso Maliki kıyafet konusunda bazen benim oğlum beğenmez bende farklı çesit lerden getirip hangisini beğenirsen giydiririm diyorum
Elifatm1 Maliki bende bundan korkuyorum biliyor musunuz. Kalıcı olacak mı acaba diye düşünüyorum. Umarım geçicidir. Bende çok yıprandım. Çaresiz kalıyorum.
Maliki Bırde cocuklarnız kendı tuvalete gidiyormu. Yad aaltnı kendı slıyormu üstünü kendı gıyiyor mu montunu ayakkabısını corap felan. Ben zorlaya zorlaya yaptıryorm yapabiliyor ama yapmak istemiyor hep ben mı yapcm dıyor.
kiso Maliki 4 yaşında bir çocuk azda olsa anlar ona üzüldünüzü belli ettirin söyleyin. Benim de oğlumda öyleydi tuvalet eğitiminde gerçek anlamda yanında ağladım üzüldüğümü görsün diye. Travma olur diye alttan alınca bu sefer onlar sanki 4 degil 18 yaşındalar
bal12345 Ya postunuzu görünce hemen yazmak istedim bizde aynı durumdayız çok inatçı , memnuniyetsiz ve vurmaya başladı tabiki benimde sınırlarımı zorladığı için bende vurmaya başladım ve bu beni çok üzüyor ☹️nasıl baş edeceğim hiç bilemiyorum ☹️
kiso bal12345 vurmak gerekir hani tekme tokat değil ama biraz da canını acıtmak gerekir. Yoksa çocuk her zaman kendisinin tek güclü olacagını düşünür.. Allah size de bana da ve bizim gibilere sabır versin. İstek dışı maalesef ki bagırıp vurdum oluyor