clearqueen metosko oyle valla burda muhabbeti gecince baktim da bin liraya bile var uyku arkadası delirmelik
metosko hilalduru5 benim elim yatkın değil daha yatkın biri yapsa eminim daha güzel olur seviyor bunu eşim buda büyüsü gibi dese de 😂
hilalduru5 metosko görsel ekleyemiyorum ya deneyip yapınca atardım da burda klavye kısmında görsel ekleye tıklayınca galeri falan çıkması gerekmiyor mu
metosko hilalduru5 sol üstte üç nokta varya asko orda mutlu resim var oraya yükleyip linki kopyalayıp buraya yapıştıracaksın
suhedaaaaa hilalduru5 Uyku arkadaşı mutlaka edinin mükemmel bir şey. Ben farkında olmadan alıştırdım. Hamileyken süs olsun diye bir tane almıştım. Doğduğundan itibaren hep yatağında duruyor onu göre göre bağlandı. Şu an uykuya ona sarılarak geçebiliyor.
roa suhedaaaaa Kaç aylıkken başladı onunla uyumaya acaba? Bide nasıl uyku arkadaşınız peluş mu müslin mi?
char hilalduru5 ben bir kitapta okudum. Uykuya geçmek için bir nesneye bağlanmanın yanlış olduğunu söylüyordu yazar. Tabi karar sizin, oğlum 1 yaşında herhangi bir uyku arkadaşı yok
hilalduru5 char aslında benim de akşımda yoktu böyle bir sey uyurken battaniyesini ellerinin arasında tutup uyuyor onu görünce düşündüm
hilalduru5 metosko ay ordan mı ben direk buradan yazarken oluyor sanıyorum teşekkür ederim hiç resim yükleme yapmamıştım bulamadım da bir türlü☺️