metosko clearqueen kız o kadar saçma pahalı ki dolandırıcılık resmen yaptığımın aynısı hm de 600 tlydi bana maliyeti 0 oldu 😂
hilalduru5 metosko Mantıklı 😊evet kızımın müslinleri var biraz küçültüp birini o şekilde yapabilirim dikerim içini doldurunca güzel fikir aynı işi görüyor sonuçta direk battaniyesini tutup uyuyor zaten😍
metosko hilalduru5 ayrıca kendi kokusu sindiği için daha çabuk benimsiyor canım Kadriye Ekşioğlu var YouTubeda ona bakarak yaptım ben 😊
metosko hilalduru5 valla bende aynı şoku yaşadım normalde elde bir şeyler yapmaktan haz etmem ama iş başa düştü 😂
hilalduru5 metosko ben severim o tarz seyleri kapı süsü yapmıştım kızıma şimdi o uyurken bi ara hallederim☺️ metosko bakarım teşekkürler ☺️
metosko clearqueen çok güzel oldu inanki benim de elimden gelmez YouTubedan baka baka yaptım gözü düzgün olsun diye 5 kere söküp diktim sen düşün 😂
metosko hilalduru5 bu arada ben ömrüm boyunca hiç dikiş dikmediğim için böyle dikişlerim lütfen dalga geçmeyelim 😂😂
clearqueen metosko oyyy cok güzel 😍 (bebekten bahsediyorum 🤣)) saka saka kuzum ellerine saglik el emegi gibisi var mı bide bunu saklarsın torunların da kullanir 🥰
clearqueen metosko oyle valla burda muhabbeti gecince baktim da bin liraya bile var uyku arkadası delirmelik
metosko hilalduru5 benim elim yatkın değil daha yatkın biri yapsa eminim daha güzel olur seviyor bunu eşim buda büyüsü gibi dese de 😂
hilalduru5 metosko görsel ekleyemiyorum ya deneyip yapınca atardım da burda klavye kısmında görsel ekleye tıklayınca galeri falan çıkması gerekmiyor mu
metosko hilalduru5 sol üstte üç nokta varya asko orda mutlu resim var oraya yükleyip linki kopyalayıp buraya yapıştıracaksın